reklama
dziwneco myslicie o imieniu Eliasz
hehhe ale jaja teraz michalina....spokoMisialina co zacieszasz
tjaaaaa bedzie Michalinka ;-):-)
traschka
Mama Marysi
Larvunia dla dziewczynki jakoś mi Eliasz nie pasuje ))
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Larvunia - cieszę się że imię już zostało wybrane, juuupi
nie no u mnie babeczka ;-)
Eliasz ostatnio wpadlo mi do glowy... mam kolege przedstawiciela o takim imieniu i kiedys sie zastanawialam kto mogl wpasc na takie orginalne imie ;-)
Dla mnie ciekawe dosc... takie inne Ale gdybym miala wybierac to miedzy Benjaminem a Leonem teraz ;-) no i ten Edgar zolzy mi w glowie tez siedzi ;-)
ale bedzie Michalinka!!! :-):-)
Eliasz ostatnio wpadlo mi do glowy... mam kolege przedstawiciela o takim imieniu i kiedys sie zastanawialam kto mogl wpasc na takie orginalne imie ;-)
Dla mnie ciekawe dosc... takie inne Ale gdybym miala wybierac to miedzy Benjaminem a Leonem teraz ;-) no i ten Edgar zolzy mi w glowie tez siedzi ;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Larvunia - no ja właśnie o Michalince mówiłam a nie o Eliaszu
Nadzieja:)
Fanka BB :)
larvunia super, ze wybralas Michalinke, to byl moj faworyt wsrod twoich propozycji:-)
reklama
nie no u mnie babeczka ;-)
Gratuluję wyboru
A ELiasz wcale nie jest dziwny, tylko u nas bardzo niepopularny. Ale z biblijnych imion to jedno z fajniejszych, jak dla mnie ;-)
Podziel się: