reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

hehehehe jak urodze nad ranem jak mlodego to nazwe Łucja bo te imie znaczy
"Łucja jest to imię pochodzenia łacińskiego, a oznacza dziewczynkę urodzoną o wschodzie słońca." :-D:-D:-D
Kurde cos ta Alicja moje mni enie przekonuje nadal... a tyle czasu juz minelo.

reklama
lavruniu mi się Łucja kojarzy z moją babcią... Strasznie męcząca kobieta, lubi narzucac swoją wolę i nie uznaje sprzeciwu ale nie w sposób taki że po prostu stawia na swoje tylko buntuje wszystkich przeciw Tobie... no i... KOŚCIÓŁ KOŚCIÓŁ i TYLKO KOŚCIÓŁ i Kaczyński :/ Poza tym dobra kobieta bo za swoją rodzinę wskoczyła by w ogień, ale trudna w codziennym życiu :p Ale i tak kocham ją :p

A co do imion... cholerka... ja od początku rzuciłam mojemu staremu Aleksandra (on chciał ten cieciuch Leokadie czyt. LODZIA) i się nam ta Olcia spodobała... ale im bliżej rozwiązania tym bardziej tęskno mi do imion które zawse chciałam dla moich dzidzi... Zawsze chciałam albo Marysię albo Zosię a ten łebster nie i koniec kropka :( Nie podobają mu się :(

Ślicznie Zosia i MArysia, ale do Ciebie mi juz pasuje tylko Olcia:) Przyzwyczaiłam się już:) Jeśli jednak b. Ci zależy to walcz ze swoim starym;)) Ja ze swoim musiałam się użerać, bo chciał Maksymiliana (Maks- blee)

Łucja ekstra! JA bym mówiła "Łusia" :)

heheheh no ja tez sie przyzwyczaiłam do Olci mojej, ale miewam wątpliwości ;) :p a ja np miałam pomysł BŁYSKOTLIWY bardzo, że jak mi się chłopiec urodzi to dam mu na imię Harlem :p na cześc mojego kocięcia maleńczęcia :) :p No ale cóż chyba jednak pozostanę przy Olci Pierdołci ;)

Mój syn przyszedł ze szkoły i powiedział " mamo mamy nową koleżankę...nazywa się Liwia...ładnie prawda?"...ma rację ładne imię Liwia...może któraś się skusi

reklama
Diggi ten kosciol i kaczynscy - rozbawilas mnie :-D Sadze ze to sprawa bardziej starej daty niz imienia heheh, ale spoko ;-)
Czy ja w koncu sie zdecyduje na jakies imie :dry:

Do góry