reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

A my juz mamy imiona: chlopczyk-Braian a dziewczynka-Carmen
jak wam sie podoba?
Ja jestem zachwycona:) mam nadzieje ze tatus nie bedzie nadal chcial dla dziewczynki Sandra przekonuje sie do Carmen.
Ale chyba bedzie chlopcyk:)

reklama
agutek79 pisze:
Jeśli będę miała synka to będzie Szymonek...imię to oznacza darowany przez Boga, a ja zaszłam w ciążę najprawdopodobniej 4 dni po odstawieniu tabletek :D Jeśli będzie dziewczynka, to będzie chyba Emilka, ale nie jestem tego pewna. Moja intuicja mówi mi jednak, że będzie chłopiec. Z resztą od początku chcieliśmy syna a co będzie zobaczymy. Najważniejsze, żeby dzidziuś był zdrowy.

Ojej :) nasz synek też będzie miał na imię Szymonek- nie wiedziałam że takie jest znaczenie tego imienia. Wybraliśmy kje wspólnie z mężem na początku ciąży (zgodnie- o dziwo ;)). Jestem jeszcze bardziej dumna! Dzięki Agutek!

No to Szymonów będzie dużo :) bo ja do końca nie wierzę w tę swoją Igusię :) a co do Szymona nie było nawet dyskusji- podoba się i koniec..

Mnie się imię Szymon podoba od dawna, ale u nas w rodzinie jest już jeden.
Mężuś jest "pogodzony, ale nie przekonany" z imieniem Martyna!!!

U nas będzie Szymon Piotr - wybrane jednogłośnie prawie od początku. Jak tylko dowiedzieliśmy się, że będzie chłopak, a wiedzieliśmy już w 15 tyg. dzięki super dokładnemu usg 4d :)

Madzik 23 - prosze bardzo :D cała przyjemność po mojej stronie :D

Kasianka - tak jak teraz w klasach większość moich uczniów to albo Łukasz albo Patryk ;)

Ivka76 - u mnie będzie Szymon Michał, drugie imię po tatusiu ;D

ja tez chcialam drugie imie po dziadku albo tatusiu
ale stwierdziismy ze to za duzo kpmplikacji w papierach i po co
my nie mamy drugich imion nasza dzidzi tez nie bedzie miala :)

A ja sie dowiedziałam, że moja dzidzia będzie miała drugie imię :laugh:, oczzywiście po tatusiu, więc będzie Jan Tomasz. :) Pięknie!!! Tylko co będzie jak jednak urodzi się dziewczynka... przecież różnie bywa...

reklama
Pięknie, pięknie. Ja też proponowałam głośno, że jak będzie chłopiec, to bedzie miał drugie imię po tacie, ale gdy okazało się, że jest dziewczynka, ku mojemu zdziwieniu nikt nie proponuje, żeby miała drugie imię po mamusi :( I jak to zasugerować ???

Do góry