reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

a ja jeszcze nie mam imienia dla swojego synka :( co mi sie podoba to mezowi nie a co jemu to mi absolutnie absolutnie nie

reklama
Mnie też podoba się Martynka ale już mamy jedna w rodzinie więc nie chciałabym się powtarzć, Kinga też mi się podoba ale mojemu nie bardzo Na szczęście wczoraj dał się przekonać do Kai, i coś mi mówi że to dziewczynka będzie bo w chwili kiedy tatuś powiedział "no dobra" poczułam solidnego kopniaka!!

no pewnie, znajomi opowiadali mi, że mieli mnóstwo pomysłów, a jak urodziała im się córka powiedzieli: to jest Ala. Ali nie mieli na swojej liście :)

Jeśli będę miała synka to będzie Szymonek...imię to oznacza darowany przez Boga, a ja zaszłam w ciążę najprawdopodobniej 4 dni po odstawieniu tabletek :D Jeśli będzie dziewczynka, to będzie chyba Emilka, ale nie jestem tego pewna. Moja intuicja mówi mi jednak, że będzie chłopiec. Z resztą od początku chcieliśmy syna a co będzie zobaczymy. Najważniejsze, żeby dzidziuś był zdrowy.

agutek79 - my też zaraz po pigułkach!!! i to szybko zaraz bo potem to już się zabezpieczaliśmy! hihi - to był istny "palec Boży" bo nie wiem jak to naukowo wyjaśnić :D

Osinka! - już dawno chciałam ci powiedzieć, że Agatka to wspaniałe imię - ja też jestem Agata ;) ;D

Jestem zalamana maz nie zartowal z BALTAZAREM ja w zyciu sie nie zgodze na takie imie a jakby ktos mi sie na ulicy zapytal jak maluszek ma na imie to za nic w swiecie bym sie nie przyznala......................ale wstyd takie imie i nie moge mu za nic w swiecie przemowic do rozumu ze skrzywdzi dziecko.ja baltazara nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylwia uczy do góry...napewno masz ogromną siłę perswazji. Niedość, że jesteś kobietą, to jesteś kobietą w ciąży. Dasz radę przekonać tatusia ;)

reklama
koga pisze:
agutek79 - my też zaraz po pigułkach!!!  i to szybko zaraz bo potem to już się zabezpieczaliśmy! hihi - to był istny "palec Boży" bo nie wiem jak to naukowo wyjaśnić :D

Osinka! - już dawno chciałam ci powiedzieć, że Agatka to wspaniałe imię - ja też jestem Agata ;) ;D

Koga!!! Od zawsze koszmarnie nam się to imię podobało!!! Jest sliczne!!! ;D Oby do naszej myszki pasowało! :)

Do góry