- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Loczektak wogóle to witamy Cię na forum Kwietnióweczek :laugh:
Priscilla
Fan(ka)
Ja juz od wielu lat twierdzilam, ze moj synek bedzie mial na imie Damianek. Niestety trafil mi sie maz o tym imieniu, wiec dla dzidziusia juz odpadlo Potem myslelismy o Oliwierze i Mateuszu, no ale teraz okazalo sie, ze to dziewczynka, wiec wszystkie imiona odpadly
Rybcia_21
Fanka BB :)
Priscilla oj co za pech.Ale napewno wybierzesz ładne imie dla dziewczynki
Ja co do imienia dla chłopca mam wątpliwości bo ja chciałam aby miał na imie Jakub a moja mama chce mieć Dominika.
Ja co do imienia dla chłopca mam wątpliwości bo ja chciałam aby miał na imie Jakub a moja mama chce mieć Dominika.
Priscilla
Fan(ka)
Zarowno Kubus jak i Dominis bardzo mi sie podobaja Pamietaj, ze to ma byc Twoja dzidzia a nie mamy, i jej imie ma sie podobac przede wszystkim Wam Ja tez mam taka sytuacje, bo zastanawiamy sie nad imieniem Victoria (a raczej Wiktoria bo pewnie tej pierwszej wersji nie uda sie zarejestrowac) a moja mama jest zdecydowanie przeciw i ma inne koncepcje No, ale musi sie pogodzic, ze tym razem to nie jej wybor
Mi dla chłopczyka podoba się kilka imion Mateusz, Marcin Jakub albo Hubert. Jeśli będzie dziewczynka to może Oliwia, Natalka albo Karolina, chociaż mężowi niezbyt te imiona się podobają. Jak go pytam co proponuje to odpowiada że będzie się zastanawiał jak będzie wiedział czy to chłopczyk czy dziewczynka.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: