reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą wasze dzieci

To moja jest drobniutka w porównaniu z Waszymi... :confused: Ale wcale nie wygląda na chuderlaczka, wręcz przeciwnie, jest w sam raz. ;-) A jak się urodziła, to wszyscy mówili że jest tłuścioszkiem. :-D

reklama
Natalcia jak się urodziła też wyglądała tak w sam raz:tak: na piersi przybywała prawidłowo:tak: ale jakoś po niej nie było tego widać:no: dopiero jak wprowadziłam butle to dostała wałeczków na nogach:tak: ale niestety mojej córci wszystko idzie w wzrost:happy:

To ja się nie będę wypowiadać. Wiktoria przy wzroście 55 ważyła 3090g, była chudziutka. Teraz jest... szczupła. Poczekamy na rozwój wydarzeń...

Ja bym się tak bardzo wagą nie przejmowała, Borysek był w pierwszym i drugim miesiącu bodaj najchuszym i najmniej przybierajacym dzieckiem na marcowym forum, a teraz ładnie goni dzieci. Waga podobnie jak umiejętności naszych dzieci to sprawa bardzo indywidualna.

Piotruś dziś (6 miesięcy 7 dni) ważył 8900 gram w ubraniu :-) Zawsze ok. 200 gram odejmujemy, więc waży ok. 8700 gram :-)

To Piotruś już prawie potroił swoją wagę urodzeniową:szok::-D Ładnie przybiera :-)
U nas pewnie jeszcze nawet nie doszło do podwojenia wagi :-p:rofl2:

Moja Malutka jak sie urodzila to miala 2980 wiec tez juz prawie potroila swoja wage urodzeniowa :tak::-D na przypomnienie napisze ,ze jakies 2tyg temu miala juz 8,5 kilo :tak: pultasek moj kochany :-D

reklama
Ja mam też Kacperka, urodził się 1 marca waży 8600gr. Ale nie martw sie , każde dziecko jest inne i inaczej przybiera na wadze

Do góry