reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile ważą wasze dzieci

reklama
Wkleję siatki:tak:
dziewczynki
6h4vmb.jpg

2s1osjl.jpg

chłopcy
4so6ec.jpg

b6wqht.jpg

Mikołaj 10800 w papmpersie (świeżo ubranym), butach i ciuchach, więc będzie koło 10 kg, czyli 10 centyl pi razy drzwi

Ja tydzień temu ważyłam w pampersie i pajacyku i było 9800g ale nasza waga i ta w przychodni zawsze coś innego pokazują, więc czekam na ważenie w przychodni, bo zawsze nim się wzoruję.

Ja tydzień temu ważyłam w pampersie i pajacyku i było 9800g ale nasza waga i ta w przychodni zawsze coś innego pokazują, więc czekam na ważenie w przychodni, bo zawsze nim się wzoruję.
Agutku po Toli widać że przytyła i obstawiam że 10 kg to spokojnie ma:tak:

Niestety dokładnie nie wiem. Jest mniej więcej taka jak stół jak chodzi, a stół ma 76 cm.
Dzięki. Pytam bo nasze córcie są podobne. Też mierzyłam córcię wykorzystując do tego stół;-). Dziś zauważyłam, że jak biega dookoła stołu to widzę jej czubek głowy. Zmierzyłam ją i ma 79cm wzrostu:szok: Przez 2 tygodnie urosła 3cm:szok:

Nie moge się doczekać, żeby ją zważyć. Mam nadzieję, że sama będę ja ważyć, bo jak waży ją piguła to córa płacze.

reklama
Dzięki. Pytam bo nasze córcie są podobne. Też mierzyłam córcię wykorzystując do tego stół;-). Dziś zauważyłam, że jak biega dookoła stołu to widzę jej czubek głowy. Zmierzyłam ją i ma 79cm wzrostu:szok: Przez 2 tygodnie urosła 3cm:szok:

Nie moge się doczekać, żeby ją zważyć. Mam nadzieję, że sama będę ja ważyć, bo jak waży ją piguła to córa płacze.
Ewo chyba nie możliwe by przez 2 tyg aż 3cm:szok::szok: moja jak w 4 miesiące urosła 3cm to pani doktor mówiła że to bardzo dużo w małym czasie:tak: ale 2 tygodnie to byłby ekspres:szok:

Do góry