Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutku po Toli widać że przytyła i obstawiam że 10 kg to spokojnie maJa tydzień temu ważyłam w pampersie i pajacyku i było 9800g ale nasza waga i ta w przychodni zawsze coś innego pokazują, więc czekam na ważenie w przychodni, bo zawsze nim się wzoruję.
Dzięki. Pytam bo nasze córcie są podobne. Też mierzyłam córcię wykorzystując do tego stół;-). Dziś zauważyłam, że jak biega dookoła stołu to widzę jej czubek głowy. Zmierzyłam ją i ma 79cm wzrostu Przez 2 tygodnie urosła 3cmNiestety dokładnie nie wiem. Jest mniej więcej taka jak stół jak chodzi, a stół ma 76 cm.
Ewo chyba nie możliwe by przez 2 tyg aż 3cm moja jak w 4 miesiące urosła 3cm to pani doktor mówiła że to bardzo dużo w małym czasie ale 2 tygodnie to byłby ekspresDzięki. Pytam bo nasze córcie są podobne. Też mierzyłam córcię wykorzystując do tego stół;-). Dziś zauważyłam, że jak biega dookoła stołu to widzę jej czubek głowy. Zmierzyłam ją i ma 79cm wzrostu Przez 2 tygodnie urosła 3cm
Nie moge się doczekać, żeby ją zważyć. Mam nadzieję, że sama będę ja ważyć, bo jak waży ją piguła to córa płacze.