reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą wasze dzieci

reklama
jesli idzie w parze z waga i na siatce centylowej rowno to wyglada to mysle, ze nie ma czym sie martwic :-) a jesli sie martwisz to zapytaj lekarza co o tym sadzi, ale podejrzewam, ze powie, ze wszystko w porzadku :tak:

jesli idzie w parze z waga i na siatce centylowej rowno to wyglada to mysle, ze nie ma czym sie martwic :-) a jesli sie martwisz to zapytaj lekarza co o tym sadzi, ale podejrzewam, ze powie, ze wszystko w porzadku :tak:
waga jest ok na siatce:tak: ale ze wzrostem moja córka wychodzi po za siatkę:szok::szok:
87cm ma ale to mój pomiar;-) na szczepienie idziemy po świętach:tak: nasza pani doktor jest chora:baffled: a nasz lekarz prywatny to Wiesz jak jest przyjedzie do domu i pojedzie a w przychodni córcie zważą i zmierzą:tak:

do lekarzy prywatnych, to mam mieszane uczucia,
zawsze wzywałam lekarza do domu i słono płaciłam:szok:, ale ostatnio lekarz nie odbierał telefonu, a ja nie chciałam czekac i poszłam do przychodni, byłam mile zaskoczona podejsciem lekarza:shocked2:, bo szczepieniach miałam do czynienia i innym lekarzem,
teraz już chodzę do przychodni, a lekarz prywatny może sie przyda, bo pracuje w szpitalu, ale oby nie:no:

ja jeszcze nigdy nie korzystalam z prywatnego pediatry...nawet mi do glowy nie przyszlo :szok:
mam przychodnie 2 minuty od bloku i nasz pediatra jakos mnie nie zawiodl...moze nie mam zbyt duzego doswiadczenia, ale na razie mu ufam i wydaje mi sie w porzadku, takze chodzimy do niego...nawet tylko raz wzywalam go do domu, jak miala jelitowke, a tak to sami do przychodni chodzimy i nie wzywamy na wizyty domowe...a w weekendy jezdzilismy od razu do szpitala zeby ogladali mloda i dobrze, bo dwa razy jechalismy i dwa razy zostawalismy w szpitalu.

ja sie przejechałam na naszym pierwszy pediatrze z przychodni jak młoda nie tolerowała bebika i wtedy poszłam do prywatnego i on sie wstrzelił super w mleko i ten prywatny jest na nagłe sytuacje a w przychodni zmieniłam pediatre i na razie jest ok...

reklama
Do góry