reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile ważą wasze dzieci

reklama
Wojtek dzisiaj ważył 8.150. Mało przybrał od ostatniego ważenia 30 października- raptem 450 gr. DZiwne trochę bo zjada straszne ilości jedzenia. hmmm... Widać taka jego uroda.

Teraz dzieci juz tak wlasnie powinny przybierac. Gdyby przybieraly tak jak na poczatku nawet do kilograma na miesiac to teraz wazylyby juz po 12-13 kilo, a tyle do dwulatki waza :-D

Teraz dzieci juz tak wlasnie powinny przybierac. Gdyby przybieraly tak jak na poczatku nawet do kilograma na miesiac to teraz wazylyby juz po 12-13 kilo, a tyle do dwulatki waza :-D

racja,racja; my ważyliśy Zosię w piątek i ma tylko 8500 w ubraniu i butach a 3 listopada ważyła 7800 w pieluszce także marne to przybieranie:-(

A moja przybrała 300 gram przez 2 miesiące. Myślicie że to za mało?? Je bardzo dużo, praktycznie cał czas coś podjada, mąż mówi żebym się nie przejmowała ale ja się martwię, bo mała i tak mało waży (7500). A może lekarka źle ją zważyła?? Bo na moje oko mała zrobiła się dużo cięższa. A może to przez to że prektycznie cały czas jest w ruchu. :confused: Już nie wiem co myśleć... :confused:

A moja przybrała 300 gram przez 2 miesiące. Myślicie że to za mało?? Je bardzo dużo, praktycznie cał czas coś podjada, mąż mówi żebym się nie przejmowała ale ja się martwię, bo mała i tak mało waży (7500). A może lekarka źle ją zważyła?? Bo na moje oko mała zrobiła się dużo cięższa. A może to przez to że prektycznie cały czas jest w ruchu. :confused: Już nie wiem co myśleć... :confused:

oj bardzo mało, norma to ok 450 g miesięcznie, może faktycznie źle ją zważyła

Moja ważyła ostatnio 8200 i miała 71 cm, przybrała 600 gram w dwa miesiące, lekarz mówi, że ok, a ona teraz się rusza maksymalnie to nie dziwie się, że tak bardzo nie przybywa...

Amelia wazy 7500, a 7 tygodni wcześniej ważyła 7600, tak więc przez ten szpital nie źle musiała zjechać z wagi, ale myślę, że wszystko nadrobi,y szybciutko

reklama
Do góry