A
Agutek
Gość
O kurde! To ja mam chudzielca
Ciuszki na 74 i 80 ubieram jej, z tym, że te na 80 są lekko większe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde! To ja mam chudzielca
Karolek też . Ale śpiochy na 74 już są za krótkie.Agutku, takich chudzielców jest więcej, mój Piotruś tez nosi ubranka 74 i 80
Karolek też . Ale śpiochy na 74 już są za krótkie.
Agutku, takich chudzielców jest więcej, mój Piotruś tez nosi ubranka 74 i 80
Myślę, że powinnaś jej zrobić morfologię. Brak apetytu często jest związany z anemią, więc na wszelki wypadek warto sprawdzić poziom hemoglobiny.W końcu wybrałam się zważyć córcię. 7500g. Jest bardzo szczuplutka, nie ma żadnej fałdki, je bardzo mało. A przez te zęby to teraz wcale nie chce jeść. No i sama nie wiem co z tym zrobić. Jak pójdę do naszej lekarki to jestem pewa, że oleje sprawę i powie, że wszystko ok, że córcia nie ma po kim być gruba i tyle.
Muszę zmierzyć ile ma wzrostu. Ubranka zakładam jej na 74 i na 80.
W końcu wybrałam się zważyć córcię. 7500g. Jest bardzo szczuplutka, nie ma żadnej fałdki, je bardzo mało. A przez te zęby to teraz wcale nie chce jeść. No i sama nie wiem co z tym zrobić. Jak pójdę do naszej lekarki to jestem pewa, że oleje sprawę i powie, że wszystko ok, że córcia nie ma po kim być gruba i tyle.
Muszę zmierzyć ile ma wzrostu. Ubranka zakładam jej na 74 i na 80.