reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile śpią wasze maluchy ??

moj syn ma 14 mc wstaje codzien miedzy 6-7 rano :szok:
w dzien spi tylko raz od godz 11 przewaznie tak do 13-13:30
na noc zasypia po 20 ale budzi sie co noc po kilka razy....niewiem kiedy przespi cala noc od urodzenia jeszcze sie to nie zdarzylo...mam juz dosyc tych pobudek....:wściekła/y:
Rozumiem Cie, nasza coreczka, ma juz prawie cztery miesiace a noce to porazka, zasypia kolo 20 i do 2 jest ok ale pozniej co godzine sie wybudza i trzeba ja usypiac, tak do 5 kiedy jest pora mleczka a pozniej musze ja wziasc do nas do lozka zeby jeszcze choc ze 2 godz pospala bo w swoim lozeczku to by juz oka nie przymknela. Nie wiem czemu ona tak niespokojnie spi, jak miala dwa meisiace przesypaial cale noce a teraz coraz gorzej. Starm sie znalezc jakis sposob, prowadze notatki, ale nic nie pomaga. Moze ktos mi pomoze? Kiedy ja sie wyspie, chyba dopiero za 10 lat.

reklama
hej Dziewczyny A JAK USYPIACIE Wasze Maluszki? Pytam bo Nasz Kajtus nie zawsze daje sie uspac w dzien i placze:( albo zamknie oczka a jak go odkladam do lozeczka to od razu otweira oczka i czuwa!! dzieki, Magda
W dzien jest ciezko ze spaniem, ale jak tylko nasza mala przymknie oczka, klade ja do lozeczka(oczywiscie sie rozbudza) ale wtedy szybko daje jej smoczka i klade na twarz pieluszke tetrowa(od razu zapada w sen),polecam pieluszki, w nocy i na spacerze tez ja ma i jest duzo spokojniejsza(choc sen nocy nie jest rewelacyjny)pozdrawiam

Do góry