reklama
M
monika19
Gość
tak ze 200 zł tygodniowo
poprostumama
Zaciekawiona BB
Nie mam jednej kwoty której wydaje na zakupy, ani określonego dnia w którym robię zakupy. Codziennie robię zakupy. Zazwyczaj w dwóch moich ulubionych supermarketach : Piotr i Paweł i Tesco Moje rodzina to 4 osoby Ja, mąż i dwójka synów.
Klaudine
Aktywna w BB
Po pierwszej ciąży na siebie wydawałam mało ale w zasadzie byłam pochłonięta macierzyństwem ale miałam dość drogie hobby jakim było chustonoszenie Kurcze potrafiłam w miesiącu kupić 3 chusty po około 1500 zł każda (a bywały też droższe). Jednak w okolicach 3 ciąży zatęskniłam za sobą wiec postanowiłam być matka ale też chce żeby ktoś widział we mnie kobietę
Muślę że około 1000 zł ale i to czasem mało bo zależy co w to wliczasz: kursy, szkolenia, książki, kosmetyki, abonament do aplikacji audiobooków czy ubrania lub buty a zapomniałabym kosmetyczka czy fryzjer jeszcze.
Ale w lecie zdecydowanie więcej
Od siebie polecam stronę Link do: Kody rabatowe , promocje i kupony zniżkowe ➤ CouponDojo Znajdziesz tutaj dobre promocje do sklepów. Mają sporo kuponów rabatowych
Muślę że około 1000 zł ale i to czasem mało bo zależy co w to wliczasz: kursy, szkolenia, książki, kosmetyki, abonament do aplikacji audiobooków czy ubrania lub buty a zapomniałabym kosmetyczka czy fryzjer jeszcze.
Ale w lecie zdecydowanie więcej
Od siebie polecam stronę Link do: Kody rabatowe , promocje i kupony zniżkowe ➤ CouponDojo Znajdziesz tutaj dobre promocje do sklepów. Mają sporo kuponów rabatowych
Ostatnia edycja:
reklama
Mieszkając w Polsce nie przekraczałam raczej 200 zł na tygodniowe zakupy gdzie było nas 3. Obecnie żyjąc w holandii od 14 miesiecy również robimy tygodniowe zakupy ale tutaj non stop mi pieniedzy na coś brakuje i ciężko nawet odłożyć a co dopiero żyć. Myślę że nie wydajemy wiecej jak 150 euro tygodniowo
Podziel się: