reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
A u mnie wczoraj -9, ale czuję się jakbym z 50 kg zrzuciła;-) Brzuchal jeszcze jest, ale wchodzi w spodnie z pierwszego trymestru więc jestem dobrej myśli.....i generalnie widzę, ze przez 9 miesięcy ciaży znacząco mi się granice piękna i szczupłości przesunęły ważę 62 kg co przed ciążą byłoby małym dramatem, a teraz cieszę się jak głupia, żem taka wysmukła
kaja1978
Fanka BB :)
To okrutne z Waszej strony - tak o duuuzych biustach Ja mam pełno mleka a dalej małe piersi... A wiązałam z ciążą wielkie nadzieje:-) A pasują staniki, które nosiłam przed ciążą (tyle, że teraz są niewygodne). I całe życie miseczka B
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kaja duży cyc to naprawdę nic wygodnego. Ja mam normalnie małe piersi i bardzo je lubie a teraz jak urosły to czuję się jakby ktoś mi cegły przywiązał tak mi ciążą. a małzonek to może sobie tylko pooglądać
Dziewczynki ja od tygodnia nic nie zrzucilam waga stoi w miejscu,chyba wszystko co mialo samo zejsc to zeszlo,a co do reszty trzeba bedzie mocniejsze dziala wytoczyc Moze macie jakas diete,zeby chudnac,a jednoczesnie dobre mleczko miec
beaa
Mamy lipcowe'08
U mnie tez o 2 tygodni waga stoi w miejscu- juz nie licze, ze wiecej kilogramow spadnie. Z reszta trzba sie bedzie rozprawic tylko jak?
reklama
Podziel się: