reklama
renek
Mamy lipcowe'08
Marne te Wasze pocieszenia bo jeszcze brakuje Wam ok 10kg do mojej wagi a niekturym 20kg hi, hi,hi...
;-)
;-)
renek
Mamy lipcowe'08
No mam, mam i to nie jest juz bobasek to facecik ja sie patrzy ma 96cm i 15kg wzrost w tate a waga w mame
Nie przejmujcie sie dziewczyny bo mnie nie przeszkadza, ze ja tyle waze jest przeciez na kogo zegnac wine hi, hi, hi...
Buziaki dla wszyskich.
Nie przejmujcie sie dziewczyny bo mnie nie przeszkadza, ze ja tyle waze jest przeciez na kogo zegnac wine hi, hi, hi...
Buziaki dla wszyskich.
Renek ja Ci trochę zazdroszczę bo chciałabym przytyć parę kilo a tu waga powolutku wzrasta a dzidziuś przecież rośnie i wydaje mi się, że i ja powinnam trochę "rosnąć". Codziennie staje na wadze i chciałabym zobaczyć, że troszkę mnie przybyło :-) chociaż już zauważyłam, że spodnie robią się pomalutku za ciasne i jak siedzę to musze guziczki rozpiąć ale i tak chciałabym trochę dodatkowych kilogramów :-).
Sea u mnie guziczek nie dopinał sie w 8 tygodniu po trzech tyg.leżenia w szpitalu, ja znowu lece do przodu jak perszing, choc apetycik dopiero teraz mi przyszedl a ja juz bez apetyciku 7 na plusieNIKOMU NIE DOGODZISZ.....
renek
Mamy lipcowe'08
Nooo...
reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
To teraz ja zdaje relacje, bo mam świerzutkie:
Start : 64 kg
13 tyg 5 dni - 60,800 gram
czyli 3200 g na minusie, ale wymioty już prawie przechodzą i napewno szybko was dogonie.
Start : 64 kg
13 tyg 5 dni - 60,800 gram
czyli 3200 g na minusie, ale wymioty już prawie przechodzą i napewno szybko was dogonie.
Podziel się: