reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile miałaś lat kiedy urodziłaś pierwsze dziecko?

reklama
Ja urodzilam 10 dni przed 23 urodzinami.Miala byc na urodziny,potrzymalabym tradycje babcia urodzila mame na ur.

Kacperka urodziłam 31.03.2005 roku,miałam skończone 27 lat (kalendarzowo lat 28,jestem z listopada):-) a kolejne planuję ok. 2010 (jak któraś już wcześniej pisała, jak sie uda)

Gabryśkę urodziłam 4 miesiące po 31 swoich urodzinach, kolejnego bobasa już bym chciała urodzic, ale nie zawsze układa się tak jak chcemy............

To ja raczej bede najmlodsza mama w tym gronie-urodzilam mojego WIKTORKA gdy mialam 20 lat:-) . Moje malenstwo ma juz 3 latka i doczekalo sie siostry-INESS urodzila sie 2 tygodnie temu

reklama
ja urodziłam Piotrusia 2 dni po swoich 31 urodzinach :tak: (wg terminu miał się urodzić 2 dni przed)
przed 35 rokiem życia chciałabym urodzić drugie dziecko

Do góry