reklama
KaśkaK
mama Madzi i Oli
Madzie urodziłam mając prawie 28 lat. Teraz mam 30 i czekamy na drugiego dzidziusia.
czechowiczanka
Początkująca w BB
Ja urodziłam córkę w wieku 23 lat.Nie mogę powiedzieć,że sobie wpadliśmy.To było nasze planowane dziecko.Drugie za 2 latka.Pozdrawiam
Ja urodziłam w wieku 26 lat ;-)
Mamcia Paulinki
Fanka BB :)
Ja urodziłam swoją córcie mając lat 19.
Pewnie pomyślicie,że to była wpadka ale tak nie jest bardzo chcieliśmy mieć dzidziusia.
I mimo,że wszyscy uważali,że to porażka urodzić w tak młodym wieku,ja tak nie uważam.Jestem szczęśliwą mamusią,która niczego nie żałuje.
W zeszłym roku nawet zdałam mature i to z bardzo dobrymi wynikami:-)
A kiedy moje rówieśniczki będą się grzebać w pieluchach ja będę robić karierę zawodą po skończonych studiach i 2 dziecku!!
Pozdrawiam wszytskie mamusie!
Pewnie pomyślicie,że to była wpadka ale tak nie jest bardzo chcieliśmy mieć dzidziusia.
I mimo,że wszyscy uważali,że to porażka urodzić w tak młodym wieku,ja tak nie uważam.Jestem szczęśliwą mamusią,która niczego nie żałuje.
W zeszłym roku nawet zdałam mature i to z bardzo dobrymi wynikami:-)
A kiedy moje rówieśniczki będą się grzebać w pieluchach ja będę robić karierę zawodą po skończonych studiach i 2 dziecku!!
Pozdrawiam wszytskie mamusie!
Ja Julcie urodziłam mając równą 30-dziestke.Postanowiłam że przed 30 żadnych dzieci,trzeba skończyć studia i wyszleć sie.Ale dzisiaj jak patrzymy z mężem na naszą córeczke to patrzymy sie na siebie i pukamy sie w głowe czemu tak pózno.Przecież dziecko potrafi wnieść tyle radości do życia i tyle nauczyć nas dorosłych.Teraz doświadczyliśmy i wiemy ,życie bez dzieci to puste życie.
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Hej mamuśki a ja miałam 26 lat jak urodziłam Nikodemka. A teraz ma 29 i czekam na Mikołaja:-)
reklama
A
Aleksia123
Gość
Hej Mamuśki :-);-):-)
Ja miałam 26 lat jak urodziłam Idorka i to będzie już 8 Marca 3 latka :-);-):-)
Dorka86, KaśkaK, Kaja25, Czechowiczanka, Trapalnica, Mamcia Paulinki, elfica, Krystyna1, KasiulkaW Piszcie o sobie i o swoich pociechach ja chętnie do Was Kobiety dołączę:-):-):-)
Ja miałam 26 lat jak urodziłam Idorka i to będzie już 8 Marca 3 latka :-);-):-)
Dorka86, KaśkaK, Kaja25, Czechowiczanka, Trapalnica, Mamcia Paulinki, elfica, Krystyna1, KasiulkaW Piszcie o sobie i o swoich pociechach ja chętnie do Was Kobiety dołączę:-):-):-)