reklama
wikcia2007
Aktywna w BB
Patiinka nie martw się z czasem zbledną miałam tak po pierwszej ciąży. Teraz jestem 15kg na plusie i z rozstepami na brzuchu tylko
Ostatnia edycja:
Afja-Anetka
Fanka BB :)
A ja przed ciążą ważyłam 58 kg a teraz 70 kg ....
Dziękuję Aninek ;*
Dziękuję Aninek ;*
Ostatnia edycja:
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anetka i to niby ma być tak strasznie dużo? No proszę Cię. Niech się ten Twój mąż ogarnie. To jest minimum jakie przytyć powinnaś. Ja może mam mniej na plusie, ale ja mam wciąż kilka kilo nadwagi z przed ciąży, więc bilans jest ok. Jak dla mnie, to przytyłaś malutko. Tak zdrowo. Zgubisz nim Ci się połóg skończy. A wtedy sexi się ubierz, pokuś męża i nie daj się za karę dotknąć
Anetka chyba przed ciaza bo chyba jeszcze nie urodzilas ;-) a co do wagi, to faktycznie jest ok, ja teraz waze 69 i wcale sie nie czuje grubo, poza tym oczywiscie ze pileczka jest i rosnie, ale mysle, ze po ciazy duzo zejdzie :-)
muuum to be ja poki co nie mam zadnych rozstepow, ale mysle ze to polowa sukcesu, bo jeszcze po porodzie przy zrzucaniu brzuszka moga wyskoczyc. Pamietam ze jak bylam mloda to mi wlasnie wyskoczyly rozstepy na udach po tym jak zaczelam intensywnie jezdzic na rowerze i zgubilam pare kilo, byly koszmarne, na szczescie juz ich w ogole nie widac.
muuum to be ja poki co nie mam zadnych rozstepow, ale mysle ze to polowa sukcesu, bo jeszcze po porodzie przy zrzucaniu brzuszka moga wyskoczyc. Pamietam ze jak bylam mloda to mi wlasnie wyskoczyly rozstepy na udach po tym jak zaczelam intensywnie jezdzic na rowerze i zgubilam pare kilo, byly koszmarne, na szczescie juz ich w ogole nie widac.
-caroline-
ojjj ja nawet nie będę pisała ile przytyłam bo normalnie załamka.. ale jak patrzę na ten falujący brzuszek to jestem przeszczęśliwa że doczekałam tego momentu bo na początku było kiepsko :-(
patinka ja mam też rozstępy w sumie wszędzie gdzie się da niestety :-( ale mój mnie pocieszył bo ja wczoraj do niego: "popatrz jakie mam już rozstępy! :--(" a on do mnie:"i to niby są te rozstępy o których tak ciągle mówisz? przecież tu NIC NIE WIDAĆ!!! " i wyśmiał mnie bo mówi że on tam nic nie widzi.. kochany wie jak mnie pocieszyć :-)
magda z uk ty to masz sposoby ale wykorzystam kiedyś to kuszenie bez pozwolenia dotkniecia się :-) ciekawe tylko kto pierwszy się złamie
patinka ja mam też rozstępy w sumie wszędzie gdzie się da niestety :-( ale mój mnie pocieszył bo ja wczoraj do niego: "popatrz jakie mam już rozstępy! :--(" a on do mnie:"i to niby są te rozstępy o których tak ciągle mówisz? przecież tu NIC NIE WIDAĆ!!! " i wyśmiał mnie bo mówi że on tam nic nie widzi.. kochany wie jak mnie pocieszyć :-)
magda z uk ty to masz sposoby ale wykorzystam kiedyś to kuszenie bez pozwolenia dotkniecia się :-) ciekawe tylko kto pierwszy się złamie
Czarni
matka wariatka :D
Oj kobietki teraz te kg to kilogramy miłosći
zobaczycie jak szybko zlecą ja sie jeszcze wagi nie dorobiłam wiec w środę sie dowiem ile aktualnie ważymy
chyba ze bede u kogoś kto ma wagę ;-)
zobaczycie jak szybko zlecą ja sie jeszcze wagi nie dorobiłam wiec w środę sie dowiem ile aktualnie ważymy
chyba ze bede u kogoś kto ma wagę ;-)
agaagaaga14
Hee ja mam już 17 kg na plusie Masakra jakaś Mam nadzieję że uda mi się je zrzucić po porodzie
Zazdroszczę tym które przytyły to minimum Moja mama urodziła 4 dzieci i w każdej z tych ciąż nie przytyła więcej niż 10 kg No ale niestety ja jako córka widzę że z tym się do mamy nie wrodziłam A szkoda
Zazdroszczę tym które przytyły to minimum Moja mama urodziła 4 dzieci i w każdej z tych ciąż nie przytyła więcej niż 10 kg No ale niestety ja jako córka widzę że z tym się do mamy nie wrodziłam A szkoda
Czarni
matka wariatka :D
uwierz ze ja tez nie.... moja mama urodziła 6 i ja całkiem odbiegam od niej.... Z Oliwią 26 ale fakt szybko to zrzuciłam ale jeżeli chodzi o (.)(.)to ja wogóle jestem z innej planety ona po 6 dorodne moja siostra po dwójce tak samo a u mnie wogóle jak by miały inne życie....
reklama
Afja-Anetka
i na wadze już 71,5 kg - sukcesywnie tyję z każdym dniem pare gram... czyżby przez słodycze, tyle ostatnio osób mi przynosi łakocie ...
Magda_z_uk mąż niestety nie ma o tym pojęcia, w ogóle patrzy na mnie ostatnio jak na wieloryba, phi nawet mówi do mnie „Mój wielorybku” niby pieszczotliwie
Aninek dzięki, już mi się wszystko miesza hehe i wizje po porodowe nawiedzają co raz częściej
Magda_z_uk mąż niestety nie ma o tym pojęcia, w ogóle patrzy na mnie ostatnio jak na wieloryba, phi nawet mówi do mnie „Mój wielorybku” niby pieszczotliwie
Aninek dzięki, już mi się wszystko miesza hehe i wizje po porodowe nawiedzają co raz częściej