Ja zaczynalam z waga 64, potem schudlam az do 61,5, a teraz (ostatni raz jak sie wazylam) bylo 66, wiec 2 kilogramy na plusie (ale pewnie teraz jak jestem w domku u mamusi to kilogramy poszybuja w gore ). Mam tylko nadzieje, ze po porodzie uda mi sie zjechac ponizej 60.
reklama
Ja startowałam jakoś z niecałe 53 albo a teraz 65,5 więc licze 13 kg, wg suwaczka jeszcze 29 tydzień, ale gin mówi zawsze o tydzień później czyli 30 ty. Mówi, też że wód sporo a to też wpływa na wage, ale to,że jem za dużo to swoją drogą.... ja tam myśle, że to przez to, że fajki rzuciałam więcej jem :/
Ja startowałam z 55,8 (tak mam w karcie ciąży ) teraz mam 64, czyli 8 na plusie. Z Hanią w ciąży przytyłam 14 , po ciąży schudłam chyba 17. Także januarka jak na 32 tydz. ciąży to niedużo przytyłaś.
Na początku ciąży jak nie mogłam nic jeść, ba nawet pić to prawie nie tyłam. Jak zaczęłam móc to wtedy mi najwięcej skoczyło. A teraz w ostatnim miesiącu tylko 2 kilo. Mam nadzieję, że już tak będzie po dwa kilo na miesiąc... chociaż święta idą i mam kilka imprez w listopadzie, więc nie jest to takie pewne
Na początku ciąży jak nie mogłam nic jeść, ba nawet pić to prawie nie tyłam. Jak zaczęłam móc to wtedy mi najwięcej skoczyło. A teraz w ostatnim miesiącu tylko 2 kilo. Mam nadzieję, że już tak będzie po dwa kilo na miesiąc... chociaż święta idą i mam kilka imprez w listopadzie, więc nie jest to takie pewne
wikcia2007
Aktywna w BB
Ja od początku ciązy przytyłam już 15kg ale zaczynam pomału gubić te kilogramy bo okazało sie że mam cukrzyce ciążową
reklama