Moja 7,5 miesięczna córka odmawia wszelkiego innego jedzenia niż cyc. Żadne zupki ze słoiczka, gotowane przeze mnie jej nie odpowiadają. Jabłuszka tarte owszem ok 4 łyżeczek, i kaszka mleczno - ryżowa wieczorem tez ok 5 - 6 łyżeczek. Wszystko inne wypluwa po czym, zaciska tak buzie, że kolejnej łyżeczki nie włożysz. Żadne czary mary śpiewy, hihy, sztuczki, karmieni przez kogoś innego nie działa. Już przeżyje to ciągłe karmienie piersią, tylko zastanawiam się ile ona może jeszcze ciągnąć na samym mleku? Czy do prawidłowego rozwoju, nie przydałyby się jakieś inne wartości odżywcze? Help.
reklama
Rozwiązanie
Ale nie samądobry wątek, też się chętnie dowiem. Słyszałam tylko, że karmić piersią należy jak najdłużej..
Proponować trzeba. Ale z własnego doświadczenie wiem, że i 2-3 latek potrafi wyżyć na samym mleku Grunt to rozpoznać czy nie ma problemów z anemią bądź si.
reklama
Iza181
Fanka BB :)
Nie wspomnę kto tu sieje fement i porusza takie tematy na wątku zupełnie z tym nie związanym. Jak masz do mnie jakieś awersje to napisz w pw a nie zaśmiecasz forum.Piszesz że masz problemy z synem bo odzywa się nieproszony, może taka jego natura a może jednak jest w tym jakaś zasługa mamusi ? Dzieci szybko przejmują wzorce. Ja do Ciebie tym bardziej sympatią nie pałam, bo masz się za speca od wszystkiego a tak naprawdę to najlepiej znasz się na szydzeniu z człowieka, wystarczy przeczytać niektóre Twoje wypowiedzi. Mam nadzieję że to anonimowość dodaje Ci takiej odwagi bo nie wyobrażam sobie poznać takiego człowieka w życiu osobistym, pracy czy najbliższym otoczeniu. Tyle ode mnie. Jak chcesz kontynuować dyskusje to załóż osobny wątek albo napisz wiadomość bezpośrednioNie kochana z grupy zostałaś wywalona bo Cie nie lubię i siałaś tylko ferment a nie za poglądy.
Chyba się trochę zapędzacie dziewczyny. Może zgodzicie się na to że macie nieco odmienne zdanie w tej kwestii, które autorka juz poznała i zrobi z informacjami co uzna za słuszne.
Ja ze swojej strony życzę dużo cierpliwości, mała na pewno w końcu zaskoczy z jedzeniem, powodzenia
Ja ze swojej strony życzę dużo cierpliwości, mała na pewno w końcu zaskoczy z jedzeniem, powodzenia
reklama
Aguu
Fanka BB :)
Ale nie samądobry wątek, też się chętnie dowiem. Słyszałam tylko, że karmić piersią należy jak najdłużej..
Proponować trzeba. Ale z własnego doświadczenie wiem, że i 2-3 latek potrafi wyżyć na samym mleku Grunt to rozpoznać czy nie ma problemów z anemią bądź si.
Podziel się: