reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I Sabat Styczniówek:)

dlatego proszę o Wasze typy, żeby to pogrupowac jakoś, na razie się nie poddaję i wierzę w spotkanie. Zobaczymy po jakim czasie fuckami rzucać będę:)

reklama
Ja tak jak pisalam wcześniej proponuję centrum np. Warszawa i okolice. Wam z Bydgoszczy będzie nie daleko a i każda z nas będzie miała "podobną" drogę.

Mamy z mężem zaplanowany własnie wyjazdna wakację i jeśli odległość nie będzie zbyt kosmiczna jak na wyjazd weekendowy to my chętnie pojedziemy :-)

Fifka no to jak będziecie jechac do Augu to koniecznie musimy się spotkać:) :tak: Ale na weekend planujecie czy tak jednodniowy wypad?

Powiem Wam ze fajnie sike spotkać w realu . jednak nie dogodzi każdemu i ... potem trochę sie posypie grupa. Nie bierzcie tego za złe co napiszę ale znam z życia. Te które sie spotkają w wiekszości będą bardzie ze sobą zżyte, te które nie będą mogły dojechać , przynajmniej część poczują sie poza pewnym kręgiem. Eh zawsze coś będzie.

Nam sie tak grupa posypała, potem było wiecej problemów i w zasadzie powstały dwie odrębne grupy ;) z których jedna znów sie rozwaliła i nie mam pojecia co sie stało z dziewczynami. wiem ze ta częśc w której jestem trzymamy sie razem na fb , piszemy tam często. Ale już na inne fora nie zaglądamy ;)

To tak a propo spotkań ;)

a co do mnie to żebym na rzęsach stawała to przejechać pól polski będzie nie możliwe. Szczególnie ze my teraz budowa i mąz ma tylko niedziele wolne :( W tym roku nie będzie miał ani urlopu ani wakacji :( tak bywa.

na serio Anisen? grupa sie posypała przez spotkanie? zdziwko walę, no ja sie w kazdym razie nie obraze jak wyjdzie ze w lipcu chcecie, a nas wtedy nie ma:) luuuuz, nawet WAM MIEJSCOWE TAK CZY SIAK ZNAJDE:)

i dzięki za głosy ( gdzie i kiedy) na priva, czekam na resztę:)

tak, przaz spotkanie, albo raczej dwa spotkania w realu. Dziewczyny zaczeły na grupie gadac o tym co bylo jak sie widziały, rzucac tekstami ze spotkania, mimowolnie zaczeły gadac tylko między tymi co były izolując reszte. a potem doszły niedomówienia, teksty ze niby obgadywana była reszta nieobecna. Wystarczyło ze któras posłała jakąś aluzje i juz była bomba. w koncu ciężko było cześć naoisać żeby któraś tego opacznie nie zrozumiała ;)

Inomama, nawet się nie mogę zdziwić, że zaproponowałaś taki temat, bo gdyby ktoś pytał, to bym w ciemno stawiała, że to twój pomysł :)))
My się chętnie pojawimy, zapewne we 3, bo ja samochodem jeżdżę tylko jako pasażer... Co do miejsca, to mam 2 postulaty: coś nad morzem raczej niż góry i żeby za dużo komarów nie było, bo mnie żywcem zeżrą. Bydgoszcz sama w sobie też jest bardzo OK :)

reklama
Do góry