reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja tak jak pisalam wcześniej proponuję centrum np. Warszawa i okolice. Wam z Bydgoszczy będzie nie daleko a i każda z nas będzie miała "podobną" drogę.
Mamy z mężem zaplanowany własnie wyjazdna wakację i jeśli odległość nie będzie zbyt kosmiczna jak na wyjazd weekendowy to my chętnie pojedziemy :-)
Mamy z mężem zaplanowany własnie wyjazdna wakację i jeśli odległość nie będzie zbyt kosmiczna jak na wyjazd weekendowy to my chętnie pojedziemy :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Milusia plan jest na weekend ale zobaczymy na jeden dzień przyjedziemy na pewno
Anisen
kochamy Cię mocno
Powiem Wam ze fajnie sike spotkać w realu . jednak nie dogodzi każdemu i ... potem trochę sie posypie grupa. Nie bierzcie tego za złe co napiszę ale znam z życia. Te które sie spotkają w wiekszości będą bardzie ze sobą zżyte, te które nie będą mogły dojechać , przynajmniej część poczują sie poza pewnym kręgiem. Eh zawsze coś będzie.
Nam sie tak grupa posypała, potem było wiecej problemów i w zasadzie powstały dwie odrębne grupy z których jedna znów sie rozwaliła i nie mam pojecia co sie stało z dziewczynami. wiem ze ta częśc w której jestem trzymamy sie razem na fb , piszemy tam często. Ale już na inne fora nie zaglądamy
To tak a propo spotkań
a co do mnie to żebym na rzęsach stawała to przejechać pól polski będzie nie możliwe. Szczególnie ze my teraz budowa i mąz ma tylko niedziele wolne W tym roku nie będzie miał ani urlopu ani wakacji tak bywa.
Nam sie tak grupa posypała, potem było wiecej problemów i w zasadzie powstały dwie odrębne grupy z których jedna znów sie rozwaliła i nie mam pojecia co sie stało z dziewczynami. wiem ze ta częśc w której jestem trzymamy sie razem na fb , piszemy tam często. Ale już na inne fora nie zaglądamy
To tak a propo spotkań
a co do mnie to żebym na rzęsach stawała to przejechać pól polski będzie nie możliwe. Szczególnie ze my teraz budowa i mąz ma tylko niedziele wolne W tym roku nie będzie miał ani urlopu ani wakacji tak bywa.
inomama
Fanka BB :)
na serio Anisen? grupa sie posypała przez spotkanie? zdziwko walę, no ja sie w kazdym razie nie obraze jak wyjdzie ze w lipcu chcecie, a nas wtedy nie ma luuuuz, nawet WAM MIEJSCOWE TAK CZY SIAK ZNAJDE
i dzięki za głosy ( gdzie i kiedy) na priva, czekam na resztę
i dzięki za głosy ( gdzie i kiedy) na priva, czekam na resztę
Anisen
kochamy Cię mocno
tak, przaz spotkanie, albo raczej dwa spotkania w realu. Dziewczyny zaczeły na grupie gadac o tym co bylo jak sie widziały, rzucac tekstami ze spotkania, mimowolnie zaczeły gadac tylko między tymi co były izolując reszte. a potem doszły niedomówienia, teksty ze niby obgadywana była reszta nieobecna. Wystarczyło ze któras posłała jakąś aluzje i juz była bomba. w koncu ciężko było cześć naoisać żeby któraś tego opacznie nie zrozumiała
Jestem zaaaaa!!!! Sabat jak najbardziej Chętnie się stawimy choć nie wiem czy we dwójkę czy we trójkę.
Ja pozwolę sobie jeszcze zaproponować takie miejsce na mazurach:
Stanica Wodna Cierzpięty - O ośrodku
Ja pozwolę sobie jeszcze zaproponować takie miejsce na mazurach:
Stanica Wodna Cierzpięty - O ośrodku
Inomama, nawet się nie mogę zdziwić, że zaproponowałaś taki temat, bo gdyby ktoś pytał, to bym w ciemno stawiała, że to twój pomysł ))
My się chętnie pojawimy, zapewne we 3, bo ja samochodem jeżdżę tylko jako pasażer... Co do miejsca, to mam 2 postulaty: coś nad morzem raczej niż góry i żeby za dużo komarów nie było, bo mnie żywcem zeżrą. Bydgoszcz sama w sobie też jest bardzo OK
My się chętnie pojawimy, zapewne we 3, bo ja samochodem jeżdżę tylko jako pasażer... Co do miejsca, to mam 2 postulaty: coś nad morzem raczej niż góry i żeby za dużo komarów nie było, bo mnie żywcem zeżrą. Bydgoszcz sama w sobie też jest bardzo OK
reklama
Podziel się: