reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I Sabat Styczniówek:)

No to ja jak narazie nie obiecuje... bo w lato bede w pl... bo mam byc chrzestna ale tak jak mowie w polowie sierpnia dzieci tu zaczynaja szkole... we wrzesniu maja dwa tyg. Wolnego wiec wrzesien jeszcze moglabym przemyslec ... brat by ustalil inna date chrztu synka... bo oni i tak sie do nas dostosuja... tylko ze my chcielismy jakies wakacje zaliczyc...a 2 razy do pl jechac / leciec nie bedziemy. A szkoda bo bardzo mi zalezy...

reklama
FIFKA o tym samym pomyslalam, zeby zrobic zlot na podlasiu. Juz sa 3 chetne :)

A moze jakies tereny nad morzem, w gorach albo mazury. Tak zeby bylo w ramach wczasowania

Jesli nad morzem to ja pisze się podwojnie! :-) A jesli chodzi o miejsce to bardzo ciche i spokojne wakacje w Jastrzebiej Gorze mozna spedzic ;-) ale oczywiscie dla tych z poludnia to jeszcze dalej...

FIFKA szkoda ze ja tak slabo mobilna. Niby jezdze samochodem ale B-stok to tylko na nauce jazdy i egzaminie i to 7 lat temu

KASIU bylam w Jastrzebiej na koloniach, milo wspominam

dziołchy! toć być tak nie może, bo nijak się nie spotkamy! a podgrupach zawsze można, ale tak żeby każda miała szansę bym chciała...

zatem co? zróbmy tak, ze czekam na priva na Wasze typy - daty, kiedy najbardziej Wam pasi i okolice - gdzie. Jak znam życie, to tyle ile nas, tyle typów bedzie , ale może coś się powtórzy:)

i potem zrobię zestawienie i wkleję, ok???

reklama
U mnie sierpien bedzie ciezki bo planujemy chrzciny , plus chrzciny małego Tomaszka, i wesele brata, wszystko naraz, a 02.09 zaczynam prace.
Ja gdziekolwiek by sie nie odbylo to bede miala kawal drogi,chyba, ze zamiast nad morze, udacie sie w Bieszczady :)

Ja jak bylam na zlocie styczniowek ale 3 lata temu, to wlasnei we Wrocławiu , jedna z dziewczyny zaoferowala swoj dom, na spotkanie, impreze i noclegi dla przyjezdnych, my tez nocowalismy jedno małzenstwo z maluchem.

Z tego co piszecie to wiekszosc mieszka bardziej na pólnocy ewentualnie okolice stolicy.

Do góry