reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Huśtawka dla niemowląt

A ja dostałam właśnie na baby shower od koleżanek i sióstr taka śliczną huśtawkę że aż sama bym się pobujała :) Fajne funkcje - jeszcze instrukcji do końca nie przeczytałam ale ma tego sporo i wygląda bajerancko :) Graco Sweetpeace jak nie pomyliłam sie w pisowni :) Super dziewczyny- no moje maleństwo jeszcze w drodze wiec huśtawka chwilkę zaczeka ale przetestowana przez córcię siostry i mała w 10 minut zasnęła a leżała jak zahipnotyzowana
już się cieszę :)) Włąśnie szukam co o niej inne mamy piszą - moze tu jakas ma :happy2: bo to zawsze łatwiej od kogoś sie dowiedzieć co i jak niż z instrukcji :))

reklama
Mi się podoba z delti huśtawka. Widziałam je w pierwszym uśmiechu, kosztuje trochę ponad 200 zł, ale ma możliwość regulacji położenia dziecka. Podobają mi się też z fishera, no ale tutaj ceny już znacznie mniej przyjemne! :crazy:

Uwaga uwaga potrzebuje jakiejś dobrej niedrogiej huśtawki ktora bedzie pomagać w usypianiu maluszka. Dziecko ma 6tyg i bardzo lubi siedziec na rękach dlatego chcemy spróbować małego oszustwa;-) ktoś, coś??

A jaki budżet możesz przeznaczyć na ten cel? Bo tak szczerze mówiąc to od tego nalezy zaczać,a samej huśtawki poszukaj w dobrych sklepach internetowych,tam znajdziesz szeroki wybór.

W pierwszej kolejności faktycznie lepiej jest podać budżet bo jak widzę to teraz huśtawek dla dzieci jest na rynku bardzo wiele i różnią się one pod względem ceny oraz jakości wykonania. Taniej można teraz kupić ją w sklepach internetowych,grunt to aby była solidna,stabilna i bezpieczna.

reklama
Moje dziecko już jest jest nieco starsze, ale zamówiliśmy dla niego huśtawkę do ogrodu z Freekids. Uwielbia się niej huśtać :)

Do góry