reklama
megson1996
Fanka BB :)
Szczerze ja miałam prywatnie Sono Hsg robione bez znieczuelnia, bez środków przeciwbólowych, trwało może max 3 minuty wszystko.
Aneczka2021
Ja badanie drożności miałam w prywatnym gabinecie , przed wzięłam tabletke przeciwbólowa jakąś mocniejsza bo tak zalecił lekarz . Generalnie uczucie tak jak przy okresie ale u mnie okazały się być drożne. Nie wiem czy to przypadek czy nie ale w kolejnym cyklu zaszłam w ciążę gdzie staraliśmy się długo , wspomagana owulacją pcos .
megson1996
Właśnie o dziwo ja też miałam to badanie, i tak naprawdę 3 tygodnie później wyszedł pozytywny test. Oczywiście jajowody drożne miałam.Ja badanie drożności miałam w prywatnym gabinecie , przed wzięłam tabletke przeciwbólowa jakąś mocniejsza bo tak zalecił lekarz . Generalnie uczucie tak jak przy okresie ale u mnie okazały się być drożne. Nie wiem czy to przypadek czy nie ale w kolejnym cyklu zaszłam w ciążę gdzie staraliśmy się długo , wspomagana owulacją pcos .
Aneczka2021
A jaka jest różnica ? Miałam to w poprzednim roku w sierpniu i już trochę z tematu nazw badań wypadłam .Miałyście Hsg czy sono?
Miałam cewnik i podawany taki płyn który przepływał tam
Madame JS
A z RTG czy na fotelu ginekologicznym z USG?A jaka jest różnica ? Miałam to w poprzednim roku w sierpniu i już trochę z tematu nazw badań wypadłam .
Miałam cewnik i podawany taki płyn który przepływał tam
Madame JS
Oba.Miałyście Hsg czy sono?
Bez jakichkolwiek znieczuleń, przed zwykłym brałam tylko lek w stylu no-spy.
Myślę, że narkoza to chyba sporo jak na tych kilka minut... Oczywiście to kwestia indywidualna, ale ból jest najczęściej "okresowy". Ja go nie odczuwałam zbytnio, mimo że miałam nieco gorszy przepływ w jednym z jajowodów.
Aneczka2021
Fotel ginekologiczny z USG . Na ekranie widziałam jak przepływaA z RTG czy na fotelu ginekologicznym z USG?
reklama
Madame JS
Czyli sono hsg.Fotel ginekologiczny z USG . Na ekranie widziałam jak przepływa