reklama
Yukira
Aktywna w BB
No nie wiem co CI doradzić nie byłam w takiej sytuacji może masz jakaś bakterie czy coś najlepiej skonsultować to z ginkiemtak miałam kiedyś po odstawieniu tabletek, ale właśnie ze skrzepami
hej dziewczyny . Zaczęłam starania o dzidziusia dokładnie w tym cyklu. Wszytko u mnei zawsze było w miare regularne bez żadnych przebojów. Tym razem 3 dni po owulacji (stosunku ) dostałam jedniodniowego krwawienie dla dosłownie kilka kropel jasnoróżowej krwi. Później ustąpiło i czekałam dalej, w całym tym okresie a jestem już 13 dzień od owulacji bolały mnie i nadal bolą dość mocno piersi to raczej jest u mnie normalne ale przed okresem a nie prawie 2 tyg dzień w dzień ;/
teraz jestem 6 dni przed planowanym okresem i juz 2 dniem mam plamienie tym razem ciemnoczerowa krew, brązowe upławy, jest jej bardzo nie dużo( przy podcieraniu ), bylam pewna że to miesiaczka ale czemu 6 dni przed ? dziś 3 dzień byłam pewna że w nocy dostane okres ale nic nadal nie mam i krwawienie słabe ?
Czy to może być jakiś symptom że powiennam zrobić test czy raczej spokojnie czekac na okres ?
teraz jestem 6 dni przed planowanym okresem i juz 2 dniem mam plamienie tym razem ciemnoczerowa krew, brązowe upławy, jest jej bardzo nie dużo( przy podcieraniu ), bylam pewna że to miesiaczka ale czemu 6 dni przed ? dziś 3 dzień byłam pewna że w nocy dostane okres ale nic nadal nie mam i krwawienie słabe ?
Czy to może być jakiś symptom że powiennam zrobić test czy raczej spokojnie czekac na okres ?
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
I jak @się rozkrecila?czy jednak były to symptomy implantacjiNo nie wiem co CI doradzić nie byłam w takiej sytuacji może masz jakaś bakterie czy coś najlepiej skonsultować to z ginkiem
bienius992
Fanka BB :)
Ritka89 a nie przechodzilas ostatnio jakiegoś przeziębienia lub innego chorubska? ja miałam podobnie jak ty i okazało się że to okres z powodu grypy. @ dostałam na tydzień przed planowanym okresem.
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Zrób sobie badanie bhcg jutro rano będziesz miała czarno na bialym trzymam kciukihej dziewczyny . Zaczęłam starania o dzidziusia dokładnie w tym cyklu. Wszytko u mnei zawsze było w miare regularne bez żadnych przebojów. Tym razem 3 dni po owulacji (stosunku ) dostałam jedniodniowego krwawienie dla dosłownie kilka kropel jasnoróżowej krwi. Później ustąpiło i czekałam dalej, w całym tym okresie a jestem już 13 dzień od owulacji bolały mnie i nadal bolą dość mocno piersi to raczej jest u mnie normalne ale przed okresem a nie prawie 2 tyg dzień w dzień ;/
Ritka89 a nie przechodzilas ostatnio jakiegoś przeziębienia lub innego chorubska? ja miałam podobnie jak ty i okazało się że to okres z powodu grypy. @ dostałam na tydzień przed planowanym okresem.
własnie nie ale nie wytrzymałam dziś bo plamienie całkiem zniknęło, okresu nadal nie ma, i testowałam i jedna kreska wiec mogę sie raczej z nadzieją pożegnać ...;/ to nie mogło być plamienie implantacyjne
reklama
dzięki za odp ale zrobiłam test bo nie wytrzymałam dziś i jedna kreseczka ;/Zrób sobie badanie bhcg jutro rano będziesz miała czarno na bialym trzymam kciuki
a tak w ogóle to miałam takiego stresa jak go robiłam że koszmar mój pierwszy test w życiu ale niestety z jedna kreską
dziwią mnie tylko te wszystkie plamienia, i zawirowania w czasie cyklu i ten ból piersi który nadal jest ale to już pewnie na tą niechcianą @ ;/
Podziel się: