reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hormony a może plamienie Implantacyjne ?

zrobiłabym jutro znowu, ale boje sie, że nie bedzie miarodajny,a tak nie chce dłuzej czekać.... Robiłam już 4 domowe i 1 krwi, masakra dziewczyny :o

reklama
hej dziewczyny . Zaczęłam starania o dzidziusia dokładnie w tym cyklu. Wszytko u mnei zawsze było w miare regularne bez żadnych przebojów. Tym razem 3 dni po owulacji (stosunku ) dostałam jedniodniowego krwawienie dla dosłownie kilka kropel jasnoróżowej krwi. Później ustąpiło i czekałam dalej, w całym tym okresie a jestem już 13 dzień od owulacji bolały mnie i nadal bolą dość mocno piersi to raczej jest u mnie normalne ale przed okresem a nie prawie 2 tyg dzień w dzień ;/
teraz jestem 6 dni przed planowanym okresem i juz 2 dniem mam plamienie tym razem ciemnoczerowa krew, brązowe upławy, jest jej bardzo nie dużo( przy podcieraniu ), bylam pewna że to miesiaczka ale czemu 6 dni przed ? dziś 3 dzień byłam pewna że w nocy dostane okres ale nic nadal nie mam i krwawienie słabe ?
Czy to może być jakiś symptom że powiennam zrobić test czy raczej spokojnie czekac na okres ?:)

hej czy ktoś może sie wypowiedzieć w moje sprawie bo na pewno macie więcej doświadczenia niż ja :)

Ritka89 a nie przechodzilas ostatnio jakiegoś przeziębienia lub innego chorubska? ja miałam podobnie jak ty i okazało się że to okres z powodu grypy. @ dostałam na tydzień przed planowanym okresem.

hej dziewczyny . Zaczęłam starania o dzidziusia dokładnie w tym cyklu. Wszytko u mnei zawsze było w miare regularne bez żadnych przebojów. Tym razem 3 dni po owulacji (stosunku ) dostałam jedniodniowego krwawienie dla dosłownie kilka kropel jasnoróżowej krwi. Później ustąpiło i czekałam dalej, w całym tym okresie a jestem już 13 dzień od owulacji bolały mnie i nadal bolą dość mocno piersi to raczej jest u mnie normalne ale przed okresem a nie prawie 2 tyg dzień w dzień ;/
teraz jestem 6 dni przed planowanym okresem i juz 2 dniem mam plamienie tym razem ciemnoczerowa krew, brązowe upławy, jest jej bardzo nie dużo( przy podcieraniu ), bylam pewna że to miesiaczka ale czemu 6 dni przed ? dziś 3 dzień byłam pewna że w nocy dostane okres ale nic nadal nie mam i krwawienie słabe ?
Czy to może być jakiś symptom że powiennam zrobić test czy raczej spokojnie czekac na okres ?:)
Zrób sobie badanie bhcg jutro rano będziesz miała czarno na bialym trzymam kciuki

Ritka89 a nie przechodzilas ostatnio jakiegoś przeziębienia lub innego chorubska? ja miałam podobnie jak ty i okazało się że to okres z powodu grypy. @ dostałam na tydzień przed planowanym okresem.

własnie nie ale nie wytrzymałam dziś bo plamienie całkiem zniknęło, okresu nadal nie ma, i testowałam i jedna kreska wiec mogę sie raczej z nadzieją pożegnać ...;/ to nie mogło być plamienie implantacyjne

reklama
Zrób sobie badanie bhcg jutro rano będziesz miała czarno na bialym trzymam kciuki
dzięki za odp ale zrobiłam test bo nie wytrzymałam dziś i jedna kreseczka ;/
a tak w ogóle to miałam takiego stresa jak go robiłam że koszmar :) mój pierwszy test w życiu ale niestety z jedna kreską :(
dziwią mnie tylko te wszystkie plamienia, i zawirowania w czasie cyklu i ten ból piersi który nadal jest ale to już pewnie na tą niechcianą @ ;/

Do góry