reklama
Yukira
Aktywna w BB
Wszystko jest możliwe, ale ja obstawiam że poprostu to przez stres najzwyczajniej wyluzuj i w poniedziałek rano rób test jeśli wyjdzie negatywny ja bym zostawiła to jużzrobię w niedziele z moczu, a w pon idę na usg. Czy jest duże prawdopodobieństwo ciąży?
bienius992
Fanka BB :)
Hej. Miałam podobnie jak ty Hiczi w grudniu czyli plamienia brązowe tylko na papierze toaletowymi i trwało to ok tydzień ale w końcu okazało się że to z powodu grypy jaką miałam zaraz po listopadowej @. Na wizycie w styczniu u ginekologa lekarz stwierdził że wszystko ok i mogło to być przez grypę.
bienius992
Z tego co pamiętam później miałam bardzo dużo...bardzo dużo śluzu. Myślałam że mogę być w ciąży i tylko przez moją wyobraźnię myślałam że mam objawy tzn ból podbrzusza, częste oddawanie moczu.
alex1102
Początkująca w BB
właśnie zdaję sobie sprawę, że łatwo sobie coś wmówić, więc jedyne na co patrze to wyjątkowo bolące pierci i ta brązowa wydzielina na bieliznie w śladowej ilości. Zastanawiam się, bo skończyliśmy w, dzień/dwa przed owulacją i ryzyko jest ogromne, a chyba nie zawsze jest łatwo z wyczuciem momentu na testy
bienius992
Ryzyko rzeczywiście ogromne a testy najlepiej rób w dzień lub kilka dni po okresie wtedy masz pewność także cierpliwości [emoji6]
reklama
Podziel się: