reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Świetne są!!
a_gala
Fanka BB :)
Kota - też ostatnio te krzesła "chodzą mi po głowie" :-)
kota-behemota
Q & H team
Powiedział: nie są złe, chyba dam się przekonać )
Chyba związek ze mną szlifuje jego gust haha )
Chyba związek ze mną szlifuje jego gust haha )
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Kota - krzesła fajne, ale przy moim 100 kg mężu bałabym się je kupić w obawie że zarwie Dlatego my mamy metalowe, haha.
U mnie kuchnia zamontowana jak ładnie posprzątam to cyknę fotkę. To dopiero nasz początek, ale przynajmniej już coś jest. Powiem wam szczerze że duszę się już w tym jednym pokoju, gdzie ciągle brudno i ciasno. Ale teraz zabieramy się za hol, a w czerwcu za Adasiowy pokój. Na koniec idzie salon i nasza sypialnia, bo na to musimy mieć projekt , zgodę UM i takie tam. Ale to chyba dopiero na wiosnę bo może we wrześniu pojedziemy na pierwsze wspólne wczasy ?
U mnie kuchnia zamontowana jak ładnie posprzątam to cyknę fotkę. To dopiero nasz początek, ale przynajmniej już coś jest. Powiem wam szczerze że duszę się już w tym jednym pokoju, gdzie ciągle brudno i ciasno. Ale teraz zabieramy się za hol, a w czerwcu za Adasiowy pokój. Na koniec idzie salon i nasza sypialnia, bo na to musimy mieć projekt , zgodę UM i takie tam. Ale to chyba dopiero na wiosnę bo może we wrześniu pojedziemy na pierwsze wspólne wczasy ?
Milva
Zbójkowa mama;)
Czekam na foty kuchni
kota-behemota
Q & H team
Nastazja, super, ze kuchnia gotowa, czekamy na fotki!!
swoja droga moj maz tez wazy niemalo, bo ponad 90kg i krzesla daja rade, kupilismy je i jestem z tego powodu przeszczesliwa
my w tym roku moze zrobimy taras, bedzie drewniany musimy jeszcze kupic naped do bramy, bo ciagle jest otwarta(nasze lenistwo) i domofon, ja jeszcze marze o lampach do jadalni i salonu.
swoja droga moj maz tez wazy niemalo, bo ponad 90kg i krzesla daja rade, kupilismy je i jestem z tego powodu przeszczesliwa
my w tym roku moze zrobimy taras, bedzie drewniany musimy jeszcze kupic naped do bramy, bo ciagle jest otwarta(nasze lenistwo) i domofon, ja jeszcze marze o lampach do jadalni i salonu.
kota-behemota
Q & H team
heeeeej, co tutaj tak cicho baby!!! ???
wrzucam kilka pomysłów i inspiracji, część z nich będę chciała wdrożyć w naszym ogrodzie
to jest mega, tak właśnie chcę mieć zainstalowaną trampolinę:
i takie kolorowe pniaczki na 100% się u nas pojawią:
i jeszcze kilka fajnych pomysłów, można coś zaczerpnąć
Aż chce się być znowu dzieckiem!!!!
wrzucam kilka pomysłów i inspiracji, część z nich będę chciała wdrożyć w naszym ogrodzie
to jest mega, tak właśnie chcę mieć zainstalowaną trampolinę:
i takie kolorowe pniaczki na 100% się u nas pojawią:
i jeszcze kilka fajnych pomysłów, można coś zaczerpnąć
Aż chce się być znowu dzieckiem!!!!
Załączniki
-
921e1050263ac7ba829e78e55ac0f16d.jpg44,2 KB · Wyświetleń: 215
-
69696a57c575d6ff1b266b731f2b06a3.jpg40,1 KB · Wyświetleń: 215
-
9aea96917da9b32a96f29a7eed367d7d.jpg44,5 KB · Wyświetleń: 210
-
9cf78badc58ce6674d9ea9ac32053d88.jpg34 KB · Wyświetleń: 206
-
39c56f44b8f2a758c074a3f9b933952c.jpg44,7 KB · Wyświetleń: 229
-
796f274e30c99ed4e2aeca42a0ef8ad0.jpg62,5 KB · Wyświetleń: 227
-
aaf9bc6dcf2f6bdc7af434dd2b1866a6.jpg101,6 KB · Wyświetleń: 221
reklama
27012701
Mama Pysi
Kota- pierwszy raz widzę taki patent na trampolinę, fajnie to wygląda. U nas stoi normalnie.
Place zabaw ciekawe, zobaczymy co mój P wymyśli i mam nadzieję, że zdąży w tym roku coś zmajstrować. Ja chciałabym coś takiego jak na tej aukcji -10%%%% DREWNIANY plac zabaw STANDARD cały kraj (5021097609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko, że wieżyczkę raczej w koło całą zabudujemy deskami.
Place zabaw ciekawe, zobaczymy co mój P wymyśli i mam nadzieję, że zdąży w tym roku coś zmajstrować. Ja chciałabym coś takiego jak na tej aukcji -10%%%% DREWNIANY plac zabaw STANDARD cały kraj (5021097609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko, że wieżyczkę raczej w koło całą zabudujemy deskami.
Podziel się: