reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

home sweet home

reklama
Dziewczyny wkrótce zaczynamy remont łazienki i mam dylemat, nie wiem czy zdecydować sie na wannę czy prysznic... Biorę pod uwagę jeszcze coś takiego
~ PROMOCJA Kabina Prysznicowa 150x83 Jacuzzi SAUNA (3630933784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A musze szybko podjąć decyzje, bo bedzie przerabiana woda a inaczej jest przy wannie inaczej przy prysznicu...

a nie wolisz np. wanny ze szklanym parawanem (wtedy masz 2w1) Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://nokautimg3.pl/p-2c-3b-2c3bc82c9a88fe4826a1a328641b1560500x500/parawan-nawannowy-kolo-niven-125.jpg

No mnie taka kabina "krowa" tez średnio leży, muszę popatrzec na te wanny z parawanem, tylko ze wanna musiała by być u nas narozna bo mamy wąską łazienkę, 1,5m na 5m... Nie wiem czy taki parawan do naroznej wanny dostane, chociaz w sumie teraz w sklepach jest chyba wszystko...

Sosnowiczanka- jeżeli będziecie decydować się na coś takiego jak wkleiłaś, to poszukajcie czegoś solidnego , bo większość ich to takie jednorazówki;-) Im ma więcej kombinacji, tym gorzej, bo to się zapycha i nie działa.
My mamy taki prysznic - ale tylko awaryjnie , bo w przyszłym roku planowany jest zupełnie inny, za sporą kasę niestety:-p Kupiliśmy taki prysznic kabinowy, bo tylko wystarczy go przysunąć do ściany i już działa, ale ja brałam bez dodatków- ma jedynie radio:-pNa razie działa bez zarzutów.
Jeżeli to ma byc już coś na stałe, to raczej pomyśl o pomyśle a_gali.

Sosnowiczanka- są parawany do wanien narożnych, bo sama taki miałam.. :tak:

My remont zaczynamy za 2 tygodnie, na razie kuchnia plus przedpokój. No ale to bierzemy sobie na spokojnie, bo na kredyt nie mamy co liczyć, więc będziemy remontować z pieniędzy które zdołamy odłożyć. Póki co muszę wszystkie meble powynosić i uprzątnąć wszystko na zero. Wczoraj widziałam fajne drzwi.. Zaczynam tym żyć!:-D

reklama
Do góry