reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Asienko swietna ta myszka.U mnie szydelko i welna jak narazie lezakujá i nabierajá mocy:rofl2:.

Moje ostatnie bizutki oczywiscie sutaszowe
P1110451_zmniejszacz-pl_634832.jpgP1110469_zmniejszacz-pl_238684.jpgP1110497_zmniejszacz-pl_219959.jpgP1110745_zmniejszacz-pl_60904.jpgP1110448_zmniejszacz-pl_140743.jpgP1110521_zmniejszacz-pl_772450.jpgP1110780_zmniejszacz-pl_504145.jpgP1110851_zmniejszacz-pl_662608.jpgP1110869_zmniejszacz-pl_260408.jpgP1110872_zmniejszacz-pl_249199.jpg
Piate zdjecie to nauka szydelkowo koralikowej bransoletki poczatek jak widac masakra, ale juz 3 ostatnie rzadki zaczely sie ladnie ukladac.
6i 7 tu sie uczylam kuleczek koralikowych .
8,9,10 wczoraj zrobilam juz pierwszy komplecik kolczyki i zawieszka.

A teraz to juz musze schowac mojá pracownie tworczy balagan w kuchni bo mnie kusi zeby cos robic-a tu trza sie pomalu pakowac.

Ostatnia edycja:
Kasiuleczka fajniusie te kuleczki, a kolczyki super, mam nadzieje, że moim siostrom i mamom sie też tak spodobają jak mnie.

Juz teraz wiem jak to jest jak wpadnie sie w wene twórczą, ostatnio dzień i wieczór bez szydełka to dzień stracony, a i co jestem w mieście u nas to nowe włóczki kupuje. W polsce sobie chce jeszcze zamówić kordonków, mam troche ale takie cieniutkie, a chce takie grubsze.

Cześć wam dziewczyny. U mnie mało wpisów w świecie internetowym bo czasu mi brakuje.
Na szydełku mam parę robótek no i xxx też czekają na dokończenie.

Tytaj sweterko-sukieneczka i sukieneczka z czapulką na chrzest

Załączniki

• 2012-08-15 13.47.39.jpg
    2012-08-15 13.47.39.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 71
  • gggggg.jpg
    gggggg.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 74
ale zdolne z WAS bestie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem pod wrazeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. mozna jakies zamowionka u Was skladac??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry