reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Ewelcia ale super Ci wyszlo piekne rzeczy
Kasiuleczka baranek piekny
Arlecik ale serweta piekna bardzi mis ie podoba

Ja tez nie umniem czytac schematow a dwa szukam jednego wzoru ooo wlasnie Arlecik Ty robilas niebieska czpake taki wzorem powiedz mi jaki to wzor to nie sa slupki polslupki heheeh tylko tyle wiem

Anineczko fajna strona ja wczoraj znalazlam taki blog BigHeartMade pod ta sama nazwa sa na fb tez piekne rzeczy robia napatrzec sie nie moglam

reklama
Ewelcia cuudne jaja i koszyczek!!
Ja ostastnio nie mam czasu , dziewczynki domagaja sie ciagle zabawy, do tego migreny ech..
A wy cuda tworzycie takie ze mi wstyd:-(
Ale co zrobie jak blizniaki mam?

Asienka ciebie tez pochwale.Ty dopiero zaczelas szydelkowac nie??
A juz kamizelke robisz?? Pochwal sie i powiedz jak robilas, najlepiej wzor:-)
Ja to nie wiem caly czas jak modelowac pachy itp..
Choc umiem dodawac czy odejmowac to jakos nie kumam:-((

Gastone a znalazłam wzór który mi sie spodobał a kształt i wykończenie kamizelki to moja inwencja twórcza więc nie wiem czy wyjdzie dobrze. Może dzisiaj skończe to wstawie potem zdjęcie.
Ewelcia super koguciki a i mam w planach takie jaja zdrobić jak te Twoje
Arlecik śliczna serweta, a te kaczuszki, czy kurczaczki na serwecie będziesz robić innym kolorem, czy wszystko w tym samym i jaką nicią robisz??.

AsienkaM te kurczaki na serwetce beda tego samego koloru. Tylko ze ja zmodyfikowałam ten schemat i kurczakow nie bedzie na kazdym boku tylko co drugi tak wiec zrobie tylko 3 kurczaki. A nitke to wybralam kordonek muza tylko ze robie podwojna nitka bo pojedyncza wyszla by ta serwetka mala.

Gastone ja bardzo rzadko modeluje pachy glownie robie na prosto jak robotka idzie. jak zrobiłam corce golf bezrekawnik na drutach to nie modelowalam i wyglada nawet calkiem dobrze.

Cześć dziewczyny dawno tutaj nie byłam

Widzę że szalejecie troszkę:-), ja utknęłam na kwadracikach na kocyk dla znajomej dzidziusia i muszę przyznać, że będzie blado wyglądał przy waszych twórczościach :szok:
Wszystkie robótki są przepiękne i ąż podziwiam małe cudeńka wielkanocne:-)
Dla mnie brakuje weny i czasu bo maleństwo strasznie przechodzi ząbkowanie :-(
ale mam nadzieję,że niedługo wszystko wróci do normy.
Pozdrawiam i miłego słonecznego dnia życzę.

Arlecik teraz mi sie przypomnial,ze bylam we srode w innej pasmanterii niz zwykle i znalazlam grubszy kordonek....chyba nawet taki sam jak te Maxi z PL...byl kolor bialy,bezowy i kremowy..100g za 4.80e

reklama
Arlecik no wlasnie, powiedz jak ceny welenek i kordonkow w Polszy?
Opłaca sie kupowac przy okazji?
No i zazuccie mi jakim wzorem na kamizelke:-)

Do góry