reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Histeroskopia

Ania899

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj byłam u nowego ginekologa który zlecił mi histeroskopie - jestem po 3 poronieniach.
Czytałam o tym i trochę się boje.
Któraś z was miała? I może się podzielić opinia ?

Pozdrawiam

reklama
A gdzie robiłaś to badanie? I jaka cena? Jeśli mogę zapytać
Dzięki, trochę mi ulżyło bo jak zaczęłam czytać to się zestresowałam
Ja jestem z okolic Katowic robiłam je w szpitalu na NFZ

Na prawdę nie ma się czym stresować to na prawdę nie boli nic nie czujesz. Pewnie lekarz chce sprawdzić czy nie masz zrostów po poronieniach.

reklama
reklama
a gdzie dokładnie robiłaś ? Też jestem ze Śląska a ceny w klinikach wbijają w fotel ...
Witaj trochę czasu minęło od postu 😀😀😀
Ja byłam na prywatnej wizycie u dr Bystrzyjewskiego Sławomira . On pracuje w Szpitalu w Katowicach na Łubinowej to prywatny szpital ale mają kontrakt na NFZ. Poszłam do niego powiedziałam co i jak i zapisał mnie na termin. Fajny facet specyficzny bardzo bezpośredni. Udraznial mi jajowody z powodzeniem na lata robił konizacje szyjki . Nie byłam jego stała pacjetka doraźnie mimo tego nie robił mi nigdy problemu kroił ...

Radzę mieć kilku lekarzy aby oszczędzić pieniądze i szukać pomocy na NFZ. Ja też się leczyłam latami i starałam się oszczędzać gdzie mogłam

Do góry