Klaudiaaa98
Zaciekawiona BB
Witam. Jak myślicie ile może potrwać aż mój maluch wyjdzie do domu. Urodził się z hipotrofia 1460g i 40cm. Jaka musi mieć wagę aby wyjść ze szpitala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, jak się macie Ty i dziecko? U mnie ryzyko hipotrofii, pęknięcia macicy, na pewno poród będzie przed terminem i zastanawiam się, czego się mogę spodziewać... Jak się bobo rozwija, długo leżał w inku? Serdecznie pozdrawiam i mocno trzymam kciuki aby było okWitam. Jak myślicie ile może potrwać aż mój maluch wyjdzie do domu. Urodził się z hipotrofia 1460g i 40cm. Jaka musi mieć wagę aby wyjść ze szpitala?
Cześć, jak się macie Ty i dziecko? U mnie ryzyko hipotrofii, pęknięcia macicy, na pewno poród będzie przed terminem i zastanawiam się, czego się mogę spodziewać... Jak się bobo rozwija, długo leżał w inku? Serdecznie pozdrawiam i mocno trzymam kciuki aby było okWitam. Jak myślicie ile może potrwać aż mój maluch wyjdzie do domu. Urodził się z hipotrofia 1460g i 40cm. Jaka musi mieć wagę aby wyjść ze szpitala?
Post jest prawie z przed 5lat.Cześć, jak się macie Ty i dziecko? U mnie ryzyko hipotrofii, pęknięcia macicy, na pewno poród będzie przed terminem i zastanawiam się, czego się mogę spodziewać... Jak się bobo rozwija, długo leżał w inku? Serdecznie pozdrawiam i mocno trzymam kciuki aby było ok
Wiem, dlatego pytam o to, jak się ma mama i dziecko a nie np bobas. Po 5 latach tym bardziej wiadomo, co się dalej dzieje z rozwojem itdPost jest prawie z przed 5lat.
Autorka była ostatnio online 4 lata temu.Wiem, dlatego pytam o to, jak się ma mama i dziecko a nie np bobas. Po 5 latach tym bardziej wiadomo, co się dalej dzieje z rozwojem itd
Dużo będzie zależało od tego, kiedy będziesz rodzic, jaka wagę będzie miał maluch i jak będzie sobie radził po porodzie. Czy zacznie przybierać na wadze. Jak poradzi sobie z oddechem i trzymaniem temperatury.Cześć, jak się macie Ty i dziecko? U mnie ryzyko hipotrofii, pęknięcia macicy, na pewno poród będzie przed terminem i zastanawiam się, czego się mogę spodziewać... Jak się bobo rozwija, długo leżał w inku? Serdecznie pozdrawiam i mocno trzymam kciuki aby było ok