reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

hihihi

reklama
Kocham swoja robote, zarobek kocham tez!
Kocham je coraz mocniej, czy slonce jest, czy deszcz.
Kocham mego szefa, on przeciez jest wspanialy.
Kocham tez jego szefów - i wszystkich pozostalych.
> >
Kocham swoje biuro i jego pochodzenie,
Na urlopowy wyjazd go nigdy nie zamienie.
Kocham biurowych mebli ponury szary kolor
I sterty dokumentów rosnace wciaz na nowo.
> >
Wydajnosc mojej pracy wzrasta wrecz nadzwyczajnie
I nie znam innych przyczyn, by bylo mi tak fajnie.
Ja kocham tez obecnosc mych wspólpracowników,
Pelna zlosliwych uwag, usmiechów, wykrzykników.
Kocham mój komputer, kocham jego programy.
Przytulam je do siebie, chociaz nie bez obawy.
> >
Ja kocham kazdy program i wszystkie jego pliki
Zwlaszcza, jesli ich praca przynosi mi wyniki.
> >
Szczesliwy jestem tutaj! Tu zródlo mej radosci,
Niewolnik swojej Firmy - to pelnia szczesliwosci!
> >
Kocham te robote, kocham swe zadania.
I kocham tych nudziarzy, co gledza na
zebraniach.
> >
Kocham swoja prace; byc moze Was to
nudzi.
I równiez bardzo kocham przybylych
wlasnie ludzi.
> >
Tych dwóch przyjaznych ludzi, wcale nie
zadnych glupków,
Co w snieznobialych kitlach wywoza
mnie...
> >
.....do czubków.

Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna
siebie księżniczka. Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku.
Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i
powiedziała:
> - Piękna Pani, byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła
wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci, i będziemy żyli długo i szczęśliwie...
> Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym
winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko
pomyślała:
> - No , k.u.rwa nie sądzę...
> I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w
panierce...

Melanie, rewelacja, od razu odechciało mi się uczyć, jesteście okropne, babeczki, z wami studiowanie to jakaś fata morgana... ;D

Po męczącym dniu, spracowany pszczelarz kładzie się do łóżka. Po chwili dobiega go głos żony:
- Kochanie, pobzykamy się?

Pszczelarz lekko poirytowany:
- A jebnąć Ci?!

reklama
Do góry