@Kasprina jak mozesz starac sie o kolejne dziecko, jak nawet 2 lata temu po pologu nie bylas na kontroli tragedia. Jak chcesz wziac odpowiedzialnosc za kolejne zycie, jak nawet nie wiesz, czy jestes zdrowa. Sory, ale dla mnie to zadne wytlumaczenie, ze sie boisz. Najpierw idz do ginekologa, do fizjoterapeuty uroginekologicznego. Dorosla kobieta by sie zdawalo, a jak nastolatka sie zachowuje.
reklama
Zazuu
Fanka BB :)
nie bylam u lekarza od dnia cesarki jakos sie boje nie moge trafic na babeczke a jak juz jakas znajde to ma zle opinie a do faceta nie chce
Mam nadzieję, że jesteś trollem.
Jeśli nie to dla całego świata będzie lepiej jeśli to okres.
czy blizna / cesarka moze wplynac na to ze juz nigdy nie zajde w ciaze? mam blizne nadal gruba czerwona nie zagojoną , nad blizna wypukly walek skory, czy w srodku moge miec cos co temu nie pozwala?
Wazniejsza jest blizna, ktora masz na macicy, ktora da sie ocenic jedynie pod usg. Ignorancja totalna.
Asiaxz
Jestem rok po cesarce i mam tak samo jak Ty z blizną. Lekarka mi powiedziała że pod żadnym pozorem mam nie robić nic na własną rękę. Poza tym to najważniejsza jest blizna na macicy ona musi być dobrze zagojona. W kolejnej ciąży jest ryzyko że zarodek umieści się właśnie w tej bliznie. Dlatego tak ważne jest zrobienie USG zanim się zajdzie w kolejna ciążę
gorzka.kawa
Już naprawdę myślałam ze na tym forum to nic mnie nie zdziwi.
megson1996
Lekarz prowadzący Twoją ciąże nie zlecił Tobie kontroli po cesarce? Moja siostra 2 razy po cesarce na kontroli była.noi chcialabym byc w drugiej ciazy wiec nie wiem czy sie uda i czy te krwawienie to byla implantacja czy okres , pojde do lekarza tez sie przebadac jednakze narazie nie mam mozliwosci ,
Asiaxz
Każdy ma zalecone ale czy pójdzie to już inna kwestiaLekarz prowadzący Twoją ciąże nie zlecił Tobie kontroli po cesarce? Moja siostra 2 razy po cesarce na kontroli była.
reklama
nie mialam nic zleconegoKażdy ma zalecone ale czy pójdzie to już inna kwestia
Podziel się: