Hej dziewczyny pisze tu po raz drugi.. Tak jak wcześniej wspominałam staramy o dzidziusia od stycznia. teraz do miesiączki zostały mi 2 dni.. Zrobiłam test ale negatywny, być może wcześnie nie dawały mu spokoju moje "objawy" od paru dni mam uczucie.. Tak, jakbym miała zaraz zwymiotowac ale coś się blokuje,ból jajnikow.. Raz prawego, raz lewego a czasem całe podbrzusze tylko to jest inny ból jak na miesiączkę. od wczoraj wieczora boli mnie dolna część pleców. Ból da się wytrzymać ale daje o sobie pamiętać piersi są okej, ani bolesne ani nic. Proszę o rady.. Może któraś tak miała i okazało się, że jest w ciąży?
reklama
jasani
Fanka BB :)
Twoje objawy mogą wskazywać zarówno na ciąże jak i miesiączkę. Poza tym jeżeli kobieta bardzo chce zajść w ciążę to wiele z objawów może sobie uroić. Poczekaj jeszcze kilka dni i jak okres sie nie pojawi to zrób badanie bety.
Ja robiłam teraz test 4 dni przed okresem i już miałam jasną kreskę ale różnie to bywa z tymi testami. Natomiast pół roku staraliśmy się o drugiego dzidziusia i bardzo często przed okresem miałam takie przed ciążowe objawy A w miesiącu w którym zaszłam nie zauważyłam nic. Tylko ja już wiedziałam, że jestem pewnie w ciąży i zdziwiłam się dlaczego nie czuje nic jak w pierwszej ciąży. Życzę powodzenia
TakaSobieJa1987
Zaciekawiona BB
Zrób sobie betę a testy owulacyjne robiłaś?
Zrób sobie betę a testy owulacyjne robiłaś?
Nie, nie robiłam. Nie mam bladego pojęcia o tym. Prowadzę dziennik miesiączkowy o tam jest opisane kiedy są dni płodne.
mama.Antosia
Nie nakrecaj sie ,moze poczekaj nawet kilka dni po terminie miesiaczki i jak nie bedzie to wtedy zrob test zeby nie potrzebnie sie nie rozczarowac . Czasami w terminie miesiaczki tez moze wyjsc zly wynik, odpusc w glowie to pomaga,powodzenia!
reklama
TakaSobieJa1987
Zaciekawiona BB
To zainwestuj w te testy, polecam każdy cykl jest inny. Nie ma tak, że 14 dni po @ masz owulacje. Dzienniczek możesz sobie prowadzić, w następnym cyklu obserwuj śluz po @ i rób test owulacyjny. Jak o syna się starałam owulacje miałam 2 dni po @ czyli 9 dc i się udałoNie, nie robiłam. Nie mam bladego pojęcia o tym. Prowadzę dziennik miesiączkowy o tam jest opisane kiedy są dni płodne.
reklama
Aguu
Żaden dziennik Ci tego nie powie bo to statystyka. A jak to w statystyce jednostki są różne. Kobiety są różne. U zdrowej kobiety występują objawy płodności i na ich podstawie można dokladnie stwierdzić dni płodne. Można też robic testy owulacyjne.Nie, nie robiłam. Nie mam bladego pojęcia o tym. Prowadzę dziennik miesiączkowy o tam jest opisane kiedy są dni płodne.