reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hcg

Natalia 1989

Zaciekawiona BB
Hej
Jestem po badaniu Hcg
Wynik zaledwie 13..
Wczoraj powinnam dostac miesiaczke .. bardzo mi sie wydaje ,ze to zbyt mala wartosc ?

reklama
Musisz zrobić przyrost po 48h i wtedy będziesz wiedziała czy beta ok czy nie. Jeden wynik nic nie da.

A ten wynik wcale nie musi być zły:) jeśli miesiączkę miałaś mieć wczoraj to 13 może być na dziś jak najbardziej w porządku

tak myslisz ?
Ja sie zasmucilam
Bo juz sie pogubilam ktory tydzien moge mieć:(
wiesz co, ja w pierwszej ciąży robiłam betę chyba dzień przed okresem i tez miałam bardzo niski wynik, ale to dlatego ze tak szybko poszłam sprawdzić:) ale nie pamietam już dokładnie ile. Powtórz za dwa dni i się nie stresuj:)

wiesz co, ja w pierwszej ciąży robiłam betę chyba dzień przed okresem i tez miałam bardzo niski wynik, ale to dlatego ze tak szybko poszłam sprawdzić:) ale nie pamietam już dokładnie ile. Powtórz za dwa dni i się nie stresuj:)

Tylko że autorka ma testy pozytywne już od praktycznie tygodnia

reklama
Tylko że autorka ma testy pozytywne już od praktycznie tygodnia
tak
Tylko byly kazdego dnia coraz wyrazniejsze ..
Ten z dzisiaj

Zaczekam na kolejny wynik krwi po prostu

Załączniki

• 85f36959-a4a5-4911-b275-89633a10d268.jpeg
    85f36959-a4a5-4911-b275-89633a10d268.jpeg
    103,6 KB · Wyświetleń: 79
Do góry