reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

Po południu 13 marca zeszłego roku zjawiłam się kolejny raz w szpitalu...
Lekarze ponownie próbowali zaprosić Cię na ten świat...
Długo się opierałaś...
W końcu dałaś sygnał, że jesteś gotowa...
W bólu, w cierpieniu...
Całkowicie uzasadnionym...
Przynoszącym największe szczęście w moim życiu...
14 marca 2007r. o godz. 20.25 przyszłaś na świat...
Kocham Cię Córeczko!!!!

reklama
Agutku pamiętasz jak we dwie zostałyśmy w jedno paku i marudziłyśmy niemiłosiernie bo my juz po terminie:tak: wszystkie dziewczyny rodziły a u nas nic:no: pamiętam jak wróciłam ze szpitala zaglądam na forum a Tolcia dalej w brzuszku:szok: córeczki długo się szykowały do wyjścia:rolleyes:
nawet termin miałyśmy taki sam:tak:

Wszystkiego NAJ NAJ dla Ślicznej Gwiazdełki :-);-):tak::-D:tak:;-):-), Piotruś przesyła buziaki:tak::tak::tak::tak:
65039d1201365230-bydgoszcz-reaktywacja-tort.gif

a ja też jakaś płaczliwa jestem, szybko się wzruszam,

dzieki dziewczyny! buziaki!
ja dzisiaj tez co chwile rycze...strasznie sie wzruszam i wspominam z mezem co dzialo sie o danej godzinie w zeszlym roku...jeszcze rok temu byla w brzuszku a teraz biega obok nas :-)

torcik juz przywiozlam...teraz troche relaksu, a potem znowu szykowanko :-)

dzieki dziewczyny! buziaki!
ja dzisiaj tez co chwile rycze...strasznie sie wzruszam i wspominam z mezem co dzialo sie o danej godzinie w zeszlym roku...jeszcze rok temu byla w brzuszku a teraz biega obok nas :-)

Agutku to masz identycznie jak ja :tak: w dniu urodzin Malenkiej tez strasznie placzliwa bylam :tak:;-) i kazda godzina -wspomnienia mnie strasznie wzruszala :tak::sorry2:

reklama
Tolu kochana!
Dużo szczęścia, uśmiechu i ... łobuzowania (teraz Ci wolno, potem będą krzyczeć ;-)) w Twoje urodzinki.
Szymek i e-ciocia

Załączniki

• Happy_Birthday.jpg
    Happy_Birthday.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 26
  • 450897y8umsv7gd5.gif
    450897y8umsv7gd5.gif
    91,2 KB · Wyświetleń: 21
Do góry