reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

A ja zawsze odgapiam od Agutka ;-).

Buziaczki, Szymku. 100 lat!!!

W sumie to ja zauważyłam wczoraj co było na Twoim suwaczku, ale nie wiem czemu wydawało mi się, że Szymek miał wcześniej urodzinki i że po prostu nie zrobiłaś sobie nowego suwaczka jak Madzikm.

reklama
65039d1201365230-bydgoszcz-reaktywacja-tort.gif
wszystkiego NAJ NAJ SZYMONKU:tak::-):tak:

Szymek 100 lat 100 lat i buziole od Wiktorii.
ja właśnie też patrze na rozdwojone marcówki i Was tam nie było i chyba dlatego taka wpadka :(

Nazbierało mi się zaległości urodzinowych :szok:!!!

Najserdeczniejsze życzenia dla Naszych Roczniaków: VANESKI, SZYMONKA, KAROLKA i BORYSKA :-)!!

Fredzik, dopisałam Cię do Rozdwojonych ale nie mam wszystkich danych. Rzuć okiem - pozycja 16 i podaj mi brakujące dane to je uzupełnię :tak:.

tak sobie zerknelam na liste rozdwojonych i doszlam do strasznych wnioskow.... :szok:
na liscie mam marcowych bylam na samej gorzej listy...a urodzilam dopiero 22 :szok:

reklama
Do góry