reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Handmade'owy wątek, czyli zrób to sama :)

ewelinkowska ładne te opaseczki :)

Ja ostatnio popełniłam takie cosie:

To szare to kocyk zamówiony przez sąsiadkę.

Załączniki

• DSC04504.jpg
    DSC04504.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC04503.jpg
    DSC04503.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC04495.jpg
    DSC04495.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC04475.jpg
    DSC04475.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC04474.jpg
    DSC04474.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
To ja składam zamówienie:
-zdjęci numer 3 tylko zamiast czerwonego koloru poproszę żółty
- BUCIKI 1111111111111111111.jpg te kwiatuszki mogą być żółte a jak nie będziesz mieć to niech zostaną białe.
- a tą czapeczkę ze strony numer 2 zamówię sobie później bo uważam, że na chrzciny będzie idealnie pasować.

Załączniki

• BUCIKI 1111111111111111111.jpg
    BUCIKI 1111111111111111111.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 183
Ostatnia edycja:
ewelinkowska sliczne opaseczki
kamea ciebie to już chwale od jakiegoś czasu- ale no ten kocyk jest poprpstu....wow!!! normalnie....jest tak cudowny!!! uwilebiam takie piękności! cudoooooooooooo!!!

ja zrobiłam literki do grochowego kącika - zrobie elspze zdjęcia to pokaze jak już będą wisieć:)

Piękne rękodzieła! Przecież możecie też to sprzedawać jako rekwizyty do sesji noworodkowych. Bardzo dużo biorą za takie rarytasy. :)

A ja skończyłam dzisiaj filcować kota. :) Zostało tylko dodać drucik i przymocować, gdy łóżeczko będzie gotowe. W ogonku (aż do grzbietu) znajduje się cieniutki drucik, można go wykręcać, modelować na różne strony. :)
IMG_7340.jpg

Załączniki

• IMG_7340.jpg
    IMG_7340.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 103
hehe, świetny kiciak!!!! długo go robiłaś? Ja jeszcze nie nabrałam śmiałości na robienie czegoś z filcu, bo wydaje mi się to bardziej skomplikowane niż np decoupage, które namiętnie tworze :)

Ewelinkowska, gdyby nie przygoda ze szpitalem i remont, na pewno bym zrobiła go w 2-3 dni. Filcowanie na sucho naprawdę nie jest trudne. Wystarczy zwykła gąbka do kąpieli, igła do filcowania (do nabycia za kilka zł w pasmanterii) i wełna. :) Igłą tak łatwo się modeluje jak plastelinę palcami. :)

reklama
Prezentuję uszyte przeze mnie Piotrusiowe literki. :) Kolory dobrałam pod seledynowe panele i bukowe obramowania mebli wraz z parkietem, by pasowały do wystroju. :)

100_6395-001.jpg

Załączniki

• 100_6395-001.jpg
    100_6395-001.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 106
Do góry