reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Handmade'owy wątek, czyli zrób to sama :)

reklama
Kamea oglądała sobie już wcześniej Twojego bloga i jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Te czapy pieski, które masz w planach przecudowne są!

Ewelinkowska przesłodkie te opaseczki!

Joanna cudny sweterek, a teraz takie szydełkowe koronki taki modne :) Zresztą maluszkom to zawsze pasują takie słodkości :) Gratulacje proszę mami przekazać!

Die fantastyczne te korale!!! A jak robiłaś kulki z drewna? Linki z inspiracjami super – myślę, że się przydadzą :)

Ja dzisiaj podczas pilnowania panów, którzy przyszli mi przełożyć kaloryfer na inną ścianę przyozdobiłam doniczkę, która w zasadzie nie musi być doniczką. Mogę sobie tam trzymać jakiś notes, albo szczotkę i grzebień dla małej :) Choć myślę, że posadzona trawka też będzie ślicznie wyglądać :) Ta doniczuszka jest niewielka ok. 15cm szeroka, 10cm wysoka i 4cm głęboka – kupiłam ją jakiś czas temu a 4zł w sklepie z używaną odzieżą. Muszę się tam wybrać jeszcze bo sporo tego rodzaju bibelotów mieli ;)
DSC_0994_1024x680.jpgDSC_0998_1024x680.jpgDSC_0995_1024x680.jpg

Załączniki

• DSC_0994_1024x680.jpg
    DSC_0994_1024x680.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0998_1024x680.jpg
    DSC_0998_1024x680.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0995_1024x680.jpg
    DSC_0995_1024x680.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 78
Piękna doniczka Bosmanko, preferuję takie pastelowe kolory. Bardzo lubię takie decoupage'owe przedmioty.
Też zaglądam do takich sklepów, można tam się natknąć na różne rzeczy, nie tylko ciuchy. U mnie tam, gdzie lubię zaglądać, są m.in. guziki, materiały, maskotki. Trafiają się też buty z metkami dobrych marek.

bosmanka slicna ta doniczka! no cudna:)

codo korali- no to nie ejstm az taka szalona- zamaiwalm gotowe woreczki z kolorowymi drewnianymi kulkami- roznej wielksoci i kolorow- i potem je komponowlaam i zaplatalam w taki wlasnie kiscio wzor- trzeba je specjalnie uplesc zeby trzymaly fason i byly blisko siebie

No to widzę, ze wątek żyje i pomysły super.
Joanna dobry pomysł.

Joanna motylek śliczny, a sweterek cudo.

Kamea ja też jestem za czapką nr 4 więc jakbyś się zdecydowała to podaj cenę :-).

Bosmanka doniczka piękna sama bym taką kupiła.

Perle koraliki super.

Ja kiedys wyszywałam, ale niestety było to tak dawno, ze nie mam czym się pochwalić. Druty swego czasu też były, ale ja niestety nie robię czegoś długo. Raczej przez chwilkę i koniec.

Literki do pokoju małego chyba zrobię z filcu, bo łatwiej, ale jeszcze porozmawiam z moim o drewnie ;-). Tylko nie wiem jakie duże?

Imię dziecka literki napis z filcu zwierzaki - Skarpetkowe filcowanie - Srebrna Agrafka zwierzaki oprócz małpki myślę, ze też. Chyba muszę pomału zaprojektować pokój i połączyć parę rzeczy :-).

Kamea tak mi się spodobały twoje rzeczy, ze popróbuje z szydełkiem :-).
Mam tylko pytanie jakie szydełko jest dobre na początek - grubość, bo znalazłam różne?
Znalazłam też książeczkę o podstawach szydełkowania. W sumie czasu teraz dużo :-).

reklama
Ja jestem beztalencie niestety :( ale chętnie zrobiłabym coś sama dla dzidzi, nie wiem tylko co jest na tyle proste... Te zabawki z filcu mnie zaciekawiły i na początku przyszłego miesiąca chyba się zaopatrzę w podstawowy zestaw i spróbuję, ale szczerze to wątpię, że coś z tego wyjdzie...

Deli pościel super, coś tam umiesz, więc na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała :)

Kamea ekstra rzeczy, chyba coś u Ciebie zamówię :)

Do góry