reklama
Wiem, że można kupić taki gotowy, płaski specjalny filc i wtedy z niego można by było wyciąć literki oraz porobić jakieś fajne ozdóbki. Na pewno dostępny będzie w pasmanteriach. Oczywiście samej też można pofilcować, ale roboty będzie już więcej, chociaż pewnie też dużo satysfakcji z własnego dzieła.
die_perle
Fanka BB :)
dorzucam jeszcze kilka linek- na printersa na DIY BABY STUFF diy baby stuff z róznymi pomyslami - mnie sie strasznie podobaja te bajery ze zwyklumi bodziakami- doszywane falbanki albo krawaty czy szelki- łatwe i wyglada bosko!
tutorial do zrobienia bawelanianego kocyka- dla tych co maja maszyne- landrynka special for you Cotton Print and Minky Blanket | How Does She...
sliczne opaski dla malych ksiezniczek - mysle z eda sie to spokojnie zrobic i bez maszyny Vintage Sequin Flower Headband | How Does She... oraz Soft And Comfy! Adorable Flower Headband! | How Does She...
wymaga wiekszej wprawy ale cudny Sew Much Ado: Ric Rac Receiving Blanket tutorial.
tutorial do zrobienia bawelanianego kocyka- dla tych co maja maszyne- landrynka special for you Cotton Print and Minky Blanket | How Does She...
sliczne opaski dla malych ksiezniczek - mysle z eda sie to spokojnie zrobic i bez maszyny Vintage Sequin Flower Headband | How Does She... oraz Soft And Comfy! Adorable Flower Headband! | How Does She...
wymaga wiekszej wprawy ale cudny Sew Much Ado: Ric Rac Receiving Blanket tutorial.
Kamea
Cześć. Wpadam na chwilkę tylko, bom padnięta. Jutro po południu postaram się wejść na dłużej, bo rano z juniorem mamy spotkanie integracyjne w przedszkolu.
Joanna śliczny ten motylek! Jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!
Die mnie też strasznie podobają się te literki. Fajne są też takie szyte z filcu.
Wrzucę Wam kilka moich prac.
Joanna śliczny ten motylek! Jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!
Die mnie też strasznie podobają się te literki. Fajne są też takie szyte z filcu.
Wrzucę Wam kilka moich prac.
Załączniki
-
DSC04158.jpg24,2 KB · Wyświetleń: 117
-
DSC04288.jpg26,4 KB · Wyświetleń: 102
-
DSC04344.jpg14,3 KB · Wyświetleń: 132
-
DSC04354.jpg24,3 KB · Wyświetleń: 127
-
DSC04358.jpg17,5 KB · Wyświetleń: 109
-
DSC04375.jpg23,9 KB · Wyświetleń: 102
-
DSC04376 - Kopia.jpg28 KB · Wyświetleń: 103
-
DSC04365.jpg16 KB · Wyświetleń: 130
-
DSC04463.jpg39 KB · Wyświetleń: 109
-
DSC04183.jpg28 KB · Wyświetleń: 133
Kamea
Ile fajnych linków.
Perle, moja mama często zdobiła nam ubranka w ten sposób, bo za PRL-u nie było niczego ładnego. Chyba że coś dostałam z Zachodu czy Ameryki od znajomej mamy. Do dzisiaj wiele z nich zachowało się w dobrym stanie i pewnie posłużą.
Dla Ciebie i innych zainteresowanych filcem znalazłam stronę z literkami:
literki z filcu - Galerie - Deccoria.pl – projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza
Kamea, wow, rewelacyjne są Twoje prace!!! Szacun dla mistrza!
Perle, moja mama często zdobiła nam ubranka w ten sposób, bo za PRL-u nie było niczego ładnego. Chyba że coś dostałam z Zachodu czy Ameryki od znajomej mamy. Do dzisiaj wiele z nich zachowało się w dobrym stanie i pewnie posłużą.
Dla Ciebie i innych zainteresowanych filcem znalazłam stronę z literkami:
literki z filcu - Galerie - Deccoria.pl – projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza
Kamea, wow, rewelacyjne są Twoje prace!!! Szacun dla mistrza!
Ostatnia edycja:
Kamea
Dziękuję dziewczyny
Tak Die, przyjmuję zamówienia ;-)
Tak Die, przyjmuję zamówienia ;-)
die_perle
bo ja bym sie chciala zapytac o te opaseczki- tak wiem bede miec synka ale potrzebne mi one winnych celach jak cos to napisz mi na priv chetnie bym kupila pare sztuk takjich w roznych kolrach i moze cosik jeszcze
joanna- ale fajne sa te literki z filcu az w szoku ejstem nie wiedizalmz e to tak fajnie wyglada! no to teraz zagwozdka - dreno czy filc??
joanna- ale fajne sa te literki z filcu az w szoku ejstem nie wiedizalmz e to tak fajnie wyglada! no to teraz zagwozdka - dreno czy filc??
reklama
Podziel się: