reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hand-made grudniowych mam:)

reklama
IMG_8540.JPGIMG_8549.jpgsówka była samotna więc dzisiaj w naszym domku zagościł "żiunty piesek", teraz jest im razem bardzo wesoło:)

Nie no padam ;) Ślicznie dzieciaki wyglądają. Piękne czapeczki, zazdroszczę umiejętności. Może kiedyś się nauczę i też swemu dziecku coś wykombinuję. Takie to będzie tylko dla niej ode mnie i po latach jak wyjmę z szafy to będę przy tym ryczeć i wspominać...jak to było gdy jeszcze nie pyskowała!!!!!!!:-D

hehe dziewczyny ja bym bardzo chętnie produkowała takie;p nic nie cieszy tak jak fakt że komuś się podoba to co robię:) no ale nie wiem jak z czasem pojdzie... nic nei obiecuję ale być może na dniach tu coś wrzucę to wyłapania dla was:)
tę dzisiejszą tworzyłam na dworze głównie.. Kamil w piasku a ja robiłam, mała była z mamą, no ale zeszło mi prawie cały dzień a to i tak dzięki pomocy mamy:) bo mnie odciążyła bo wiedziała ze chce skonczyc:)

reklama
Do góry