reklama
Inka, super zdolniacho! Ja mam 3 koszyki, trochę mniejsze, z bawełnianą wyściółką - w jednym pieluszki, w drugim kosmetyki, a w trzecim drobniejsze zabawki, typu grzechotki itd. Świetnie mi to zorganizowało przestrzeń i pomaga zachować porządek
Phelania
Mama 2 urwisów :P
koszyk sssuper tylko pozazdroscic zdolaniachy:-)
inka85
Mamusia Aleksego
dziękuję :*
koszyk zrobiony jest cały z.... papieru, tzw wikliny papierowej, tylko spód to kartonik. pomalowany bejcą i lakierem bezbarwnym.
więc koszta zerowe (becję i lakier akurat miałam).
dzięki lakierowi jest sztywny i nie łapie wilgoci więc nadaje się do łazienki :-)
robota idzie szybko ale dopiero po pewnym czasie. to jest mój 3 koszyk. pierwszy jakiś krzywy, drugi ok, ale inny splot a ten to najlepszy i największy. muszę tylko uszyć wkład płócienny.
mam jeszcze sporo pomysłów i tylko wieczorami czekam aż Młody uśnie i je realizuję.
jak dla mnie to pomysł na prezent dla osób, które docenią rękodzieło.
koszyk zrobiony jest cały z.... papieru, tzw wikliny papierowej, tylko spód to kartonik. pomalowany bejcą i lakierem bezbarwnym.
więc koszta zerowe (becję i lakier akurat miałam).
dzięki lakierowi jest sztywny i nie łapie wilgoci więc nadaje się do łazienki :-)
robota idzie szybko ale dopiero po pewnym czasie. to jest mój 3 koszyk. pierwszy jakiś krzywy, drugi ok, ale inny splot a ten to najlepszy i największy. muszę tylko uszyć wkład płócienny.
mam jeszcze sporo pomysłów i tylko wieczorami czekam aż Młody uśnie i je realizuję.
jak dla mnie to pomysł na prezent dla osób, które docenią rękodzieło.
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
inka swietny ten koszyk zazdraszczam talentu
reklama
Aśko śliczne, jestem pod wrażeniem. Karolinka wygląda obłędnie-może udziergasz taką mojej Nince. Jesteśmy chętne. PODAJ CENĘ ROBOCIZNY I MATERIAŁU A MOŻE BĘDZIE NAS STAĆ... Ja pikole i te kolory!!!!Sama bym taką nosiła!!!!!!
Podziel się: