Ja mam dwulatka, została już tylko nocka, ale to chyba będzie najgorsze Na razie nie mam siły walczyć Woda w bidonie na chwilę działa, ale po tym i tak musi popić mleczkiem[emoji23]Haha, u mnie to samo! Mam roczniaka i chce go odstawić a on nic. Liczę, że niedługo mu przestanie smakować i da sobie spokój
Gratuluję wizyt dziewczyny!
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Eulalia83 czekamy na wieści[emoji6]
MojrAnka
Mam nadzieję ,że to nie będzie miało żadnych konsekwencji dla maluszka, ładują we mnie antybiotyki 3x dziennie ale muszę wierzyć, że w szpitalu wiedzą co robią
Na pewno niebezpieczne byłoby to podczas porodu, bo zapewne zaraziłoby się bejbe. A w czasie ciąży to nie wiem jak to wygląda, jedno jest pewne, muszą to zaleczyć.
reqiem
Gratulacje!Dziewczyny, ja już po i wszystko dobrze serduszko bije, maluszek się rusza, ma prawie 11 cm i ciaza rozwija się prawidłowo. A i najważniejszeZobacz załącznik 880716 będę miała córeczkę [emoji173]
Czekam jeszcze jedna osoba przede mną zaraz jajko tu zniosęEulalia83 czekamy na wieści[emoji6]
To opoznienie nie godzina a prawie dwie masakraaa
Jeszcze Majkę mam u sąsiadki [emoji33]
paulenka91
Super[emoji7]same dobre wieści dziś a który masz tydzień?mi lekarz nie mówił ile cm i tak w sumie nie wiemDziewczyny, ja już po i wszystko dobrze serduszko bije, maluszek się rusza, ma prawie 11 cm i ciaza rozwija się prawidłowo. A i najważniejszeZobacz załącznik 880716 będę miała córeczkę [emoji173]
Camilla29love
Gratulacje ![emoji7]Dziewczyny, ja już po i wszystko dobrze serduszko bije, maluszek się rusza, ma prawie 11 cm i ciaza rozwija się prawidłowo. A i najważniejszeZobacz załącznik 880716 będę miała córeczkę [emoji173]
@violetta.sc i @Asia92 Gratulacje! [emoji3][emoji3][emoji3]
reklama
Asia92
Gratulacje!
Dziękuję ❤
Super[emoji7]same dobre wieści dziś a który masz tydzień?mi lekarz nie mówił ile cm i tak w sumie nie wiem
Dziekuje jestem w 16+3 i u mnie mówiła że już ciężko zmierzyć, tym bardziej że Bejbik się ruszał. Więc te 11 cm to tak orientacyjnie, może mieć więcej.