reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja to chyba weteranka tu będę, czwarta ciąża ale trzecia niestety zakończona w 10 tyg. w zeszlym roku.
Mam dwoch synow 12 i 9 lat.
13t2d chociaż z prenatalnych wychodzi 7 dni więcej.
Po prenatalnych na NFZ więc bez rozczulania się ale konkretnie zbadane i na usg wszystko ok. Robiłam też pappe i tam wiek zawyza statystyke. Dziś mam wizytę i zobaczę co lekarz mi powie
Bedzie dobrze, trzymam kciuki [emoji4] a jakie wyszlo Ci ryzyko?

reklama
Ja to chyba weteranka tu będę, czwarta ciąża ale trzecia niestety zakończona w 10 tyg. w zeszlym roku.
Po prenatalnych na NFZ więc bez rozczulania się ale konkretnie zbadane i na usg wszystko ok. Robiłam też pappe i tam wiek zawyza statystyke. Dziś mam wizytę i zobaczę co lekarz mi powie
Hej [emoji6] U mnie podobnie jak u ciebie..ciaza 4 - trzecia też zakończona poronieniem w zeszłym roku . Mam dwóch synów w wieku 16 i 11,5 lat [emoji6] termin mam na 12.01 wg OM, z USG 9.01.

Dziewczyny a ja po wizycie jestem zniesmaczona. Piszecie, że macie na tym etapie iść na.ktorum doradzają kość nosowa, przeciętność karku, wymiary malucha itp A mi dziś tylko sprawdziła czy serduszko bije i pokazała że maluch fika sobie. Na kolejną wizytę kazała umówić się za.kiesoac czyli skończone 16tyg [emoji53] i prawdę mówiąc gdyby nie to że za.tydzien mam genetyczne w klinice to nie wiem czy bym tak po.prostu to przyjęła. A teraz najlepsze...moje ciśnienie na wizycie 145/100 Na co Pani dr stwierdziła ze mam sobie pomierzyć w domu i jeśli nadal.takie będzie to mam jechać do szpitala. Nie dała skierowania ani nie przepisała leków (mam dopegyt od miesiąca ale przepisany przez diabetologa i ona o tym nie wie).

Dziewczyny a ja po wizycie jestem zniesmaczona. Piszecie, że macie na tym etapie iść na.ktorum doradzają kość nosowa, przeciętność karku, wymiary malucha itp A mi dziś tylko sprawdziła czy serduszko bije i pokazała że maluch fika sobie. Na kolejną wizytę kazała umówić się za.kiesoac czyli skończone 16tyg [emoji53] i prawdę mówiąc gdyby nie to że za.tydzien mam genetyczne w klinice to nie wiem czy bym tak po.prostu to przyjęła. A teraz najlepsze...moje ciśnienie na wizycie 145/100 Na co Pani dr stwierdziła ze mam sobie pomierzyć w domu i jeśli nadal.takie będzie to mam jechać do szpitala. Nie dała skierowania ani nie przepisała leków (mam dopegyt od miesiąca ale przepisany przez diabetologa i ona o tym nie wie).
Masakra ..rozumiem.ze NFZ? Mi chociaż przezierność i kość nosowa sprawdził ..

To mamy dzieci w podobnym wieku bo u mnie 13 i 9 lat

Masakra ..rozumiem.ze NFZ? Mi chociaż przezierność i kość nosowa sprawdził ..
Tak NFZ niestety. Zastanawiałam się nad prywatnymi wizytami ale z diabetologiem doszliśmy do wniosku że lepiej te pieniążki gdzie indziej zainwestować a w razie potrzeby to ona będzie mnie kładka do szpitala na dokładne badania.

alla to już mi razniej
Misza trisomia 21 po usg 640 a po wynikach z krwi do 344 bo pappa jest w dolnej granicy stąd zmiana ryzyka.
Dziękuję za powitanie i przyjecie

reklama
alla to już mi razniej
Misza trisomia 21 po usg 640 a po wynikach z krwi do 344 bo pappa jest w dolnej granicy stąd zmiana ryzyka.
Dziękuję za powitanie i przyjecie
To nie jest zle [emoji4] zdecydowanie wiek wpłynął na wynik, wiec sie nie denerwuj [emoji4]

Do góry