paulenka91
Fanka BB :)
Mojej szwagierce na połówkowym powiedział że chłopak i tak zostało a przy porodzie że córka uwierzyć nie mogla,[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jestem i ja ciekawa[emoji6]dziś 13+4 i idę 23lipca pewnie wtedy jeszcze nie wyczai [emoji6]No nam jak powiedział że 4 do 5 dziewczyna,to.malo nie spadłam z tej kozetki ciągle nam ciężko uwierzyć,bo u nas same chłopy .. wszędzie chłopy ..W każdym razie ciekawe czy to się potwierdzi .
To ja wczoraj 3 dni mniej od Ciebie i dalej nie wiem co będzie, gin nawet nie wspomniała o płci, w sumie ja też się nie zapytałam trudno, może się dowiem 31, 07
Tez mam znajomna co cała ciaze chłopak, na prenatalnych tez, wszyscy sie cieszyli bo w rodzinie samutkie dziewczyny, pokupowala wszystko na chłopca, imie wybrane, pokoik pod chłopca, a tu nagle dziewuszka wyskoczyła. [emoji38]Ja czytałam ostatnio ,że nie którym cała ciążę np wychodził chłopak a urodziła się dziewczyna..dla mnie to niepojęte w dzisiejszych czasach ..przecież to wszystko dokładnie widać . Kurcze 16 lat temu jak chodziłam z synem to mi lekarz jajka na USG pokazywał ..i nawet mam zdjęcie i[emoji23]ibyło dobrze widać ,a teraz na pewno sprzęt jest nowocześniejszy.
Mojej szwagierce na połówkowym powiedział że chłopak i tak zostało a przy porodzie że córka uwierzyć nie mogla,[emoji16]
Ja idę wtedy co ty [emoji6] może coś już się potwierdzi.Ale jestem i ja ciekawa[emoji6]dziś 13+4 i idę 23lipca pewnie wtedy jeszcze nie wyczai [emoji6]
Ja czytałam ostatnio ,że nie którym cała ciążę np wychodził chłopak a urodziła się dziewczyna..dla mnie to niepojęte w dzisiejszych czasach ..przecież to wszystko dokładnie widać . Kurcze 16 lat temu jak chodziłam z synem to mi lekarz jajka na USG pokazywał ..i nawet mam zdjęcie i[emoji23]ibyło dobrze widać ,a teraz na pewno sprzęt jest nowocześniejszy.