reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Nie ma co porównywać wartości bety u jednej rośnie szybciej u drugiej wolniej I nie wskazuje to jednoznacznie na jakieś nie prawidłowosci lub ciąże mnogie. Najważniejsze że jest przyrost. Trzeba się umówić do ginekologa I to lekarz Wam potwierdzi czy ciąża rozwija się prawidłowo.

reklama
No i polecam nie umawiać się za szybko do ginekologa. Bo nie wiele zobaczycie A potem nie potrzebny stres że nie ma jeszcze serduszka. 19 kwietnia zobaczyłam na teście cień cienia. 24 kwietnia test z krwi wyszedł na poziomie 75mlU. Pierwsza wizytę u ginekologa umówiłam dopiero na 16 maja obstawiam że będzie to coś koło 8 tygodnia więc już napewno powinno być wszystko ładnie widać.

No i polecam nie umawiać się za szybko do ginekologa. Bo nie wiele zobaczycie A potem nie potrzebny stres że nie ma jeszcze serduszka. 19 kwietnia zobaczyłam na teście cień cienia. 24 kwietnia test z krwi wyszedł na poziomie 75mlU. Pierwsza wizytę u ginekologa umówiłam dopiero na 16 maja obstawiam że będzie to coś koło 8 tygodnia więc już napewno powinno być wszystko ładnie widać.
Ja ze względu na to, że mieliśmy problemy z zajściem w ciąże i mam też problemy zdrowotne to ginekolog poprosiła, żebym była w środę, a to będzie 5tc+2dni.

A no to lepiej iść wcześniej... ja to się już doczekac nie mogę swojej wizyty aż podjerze swoją fasolkę ;)

5/6 tydzień tak obstawiam,lekarz mi dokładnie powie na wizycie, ja nadal KP syna i miałam długie cykle aż po 50 dni.

Odebrałam wynik bety. Z 490 na 1007 (105%) po 48h. Nie za szybko rośnie?
ważne zE jest przyrost, średni chyba ma być 112% więc jest dobrE :)

u mnie podobnie, mam
WiZytę na 7tydzień, ta już byłam ale wiedziałam że nic poza ,kropkiem, nie zobaczę.
Ja ze względu na to, że mieliśmy problemy z zajściem w ciąże i mam też problemy zdrowotne to ginekolog poprosiła, żebym była w środę, a to będzie 5tc+2dni.
będzie kropek :)

Ja w obu ciązach bylam przed koncem 6.tygodnia i w obu przypadkach bylo widac serduszko :)

reklama
@venus27 nie u wszystkich ciąża przebiega książkowo, pójdzie się za szybko A potem płacz i stres bo nie ma serduszka. Co tam Kochane dziś porabiacie? Ja syna odstawiłam do teściowej. Mam cudowną ciszę w domu, chyba w końcu się dziś wyśpię :D

Do góry