reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Mój lekarz to mówi żeby się właśnie nie oszczędzać. Bo trzeba mieć siłę i kondycję żeby urodzić. Także ja mimo, że mi już ciężko, to dalej ćwiczę i w miarę normalnie funkcjonuję. ;)
Ja jak skończę ten 34tc to koniec z oszczędzaniem się, wiadomo nie będę przeginać ale włączę więcej ruchu,myślę że wyjdzie mi to na dobre [emoji6]

reklama
Ach ciężko to oszczędzanie wprowadzić bo tak jak mówicie jest ciągle coś do zrobienia. Ja zaczynam panikowac, że nie mam jeszcze wszystkiego, że o czyms zapomniałam ważnym. Pierwsza ciąża i takie schizy cały czas.

No właśnie, mi do CC zostało niecałe 1,5 miesiąca, ale boję się, czy dotrzymam, a tu tyle rzeczy jeszcze nie przygotowanych. A siły niewiele...
Na jakim etapie jesteście z kompletowaniem wyprawki?
Ja nie mogę się zdecydować, co kupić do łóżeczka. Co myślicie o kokonach-gniazdkach? Niektórzy bardzo chwalą, inni straszą, że niebezpieczne

reklama
Mój lekarz to mówi żeby się właśnie nie oszczędzać. Bo trzeba mieć siłę i kondycję żeby urodzić. Także ja mimo, że mi już ciężko, to dalej ćwiczę i w miarę normalnie funkcjonuję. ;)
Ja już 35tc i mimo że lekarz mówił oszczędzać się przez ten brzuch ale ja nie umiem [emoji16]gorzej się czuje jak leze

Do góry