reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Matusia u nas niania piecze z Prezesem ciastka dla rodziców.Zażyczyli sobie groszki kolorowe do ozdoby.
A dla wszystkich robimy w tym roku, lub też raczej malujemy i zdobimy aniołki ceramiczne:-p każdy dostanie potworka- twórczości naszej radosnej na jakiego zasłużył:-D jak porobimy to wkleje Wam co z tego wyszło, bo zamysł jest, materiały czekają, ale jakie szkarady wyjdą tego nie jestem w stanie sobie wyobrazić, - na wszelki wypadek kupiłam brokat , będziemy zasypywać co najgorsze:-D

reklama
Matusia Jaipur podziwiam Was i zazdroszczę pomysłowości. Moja tępa makówka nawet by na to nie wpadła. Zresztą ja nie mam dla kogo robić takich rzeczy.

popieram jaipur! Karolq i Jolek pędzle w dłoń i robimy prezenty. Ja też robię (w wolnej chwili:-D) pudełka decoupage... Mati też zrobił jedno dla swojej Chrzestej, która jest po ASP, żeby było weselej. Mam nadzieję, że będzie z Niego dumna.

dzieci wieksze a coś o prezentach cicho :-p

pokupione już ? jakie macie pomysły??

my poza pieskiem chyba nie kupimy nic więcej jak wczesniej pisałam :-p
już mam na szafie 2 prezenty od kolezanki , do tego dostana od mojej siostry po upominku + gift voucher na ubranka w HM(wymiennie dostaje to samo bo się tak umówiłysmy)
no i chrzestny Vi oraz chrzestny Emmy maja im coś kupić więc tyle im starczy... patrząc na pokój zabawkowy gdzie nie ma już miejsca na zabawki :-p

a do tego mają jeszcze dostac książki od teściów , i kasę od mojej mamy ....
aha jeszcze od mojego brata mają odstac prezenty jakieś :-)

a u was jak się zapowiada wszystko???

śliczny Majcia, my też mieliśmy Marti kupić wózek pod choinkę, ale chrzestny się zaoferował, że On kupi, ciekawa jestem jaki. Ale masz rację drewniany -marzenie :-)

Odnosząc się do posta Kamci, powiem,że my prawie mamy prezenty kupione. Mówię prawie,bo u nas zawsze duża wigilia jest i każdy każdemu coś kupuje i jeszcze nie wszystko udało się dostrać. Bratowa była w niedzielę,bo wyjeżdża na święta więc kupiła młodej DOMINO i słodycze, a młodemu wóz strażacki co puszcza bąbelki. O taki -> CARS AUTA WÓZ STRAŻACKI EDEK BAŃKI MUZA ŚWIATŁO (2873135151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zabawka super, jednak wytrzymała 3 dni :-D Remik wydłubał oczy,:zawstydzona/y: wyrwał drabinkę i klapkę na baterie :sorry2::-D

Poza tym od nas i od dziadków młody dostanie SMILY TABLET PL-ANG Dotykowy Laptop IPad NOWOŚĆ (2864316746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (super sprawa! Już wytestowałam :)) i Auto sterowane AKROBATKA TWISTER ŚWIECI duzy GRATI (2848190874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a młoda -> Littlest Pet Shop NOWOŚĆ Wrózki świecą w ciemności (2878665662) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
(swoją drogą myślałam,że na allegro będą tańsze, a przebitka jest 50zł + koszty przesyłki! )

Chrześniak 5 lat -> ciuchy + samochód auto JEŹDZI PO ŚCIANACH wall climber (2864320478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chrześnica 9 lat -> Gra CHIŃCZYK i MŁYN + LPS Do Dekorowania Małpka 69918 ;23497; (2866540282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (wersja-królik)
Chrześniak 12 lat -> gra na Playstation
Bratanek 13 lat - kasa
Siostrzeniec 4 miesiące -> TOMY Projektor Lullaby Kubuś Puchatek DISNEY krk (2878144923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A dorośli - głównie zestawy kosmetyków + czekolady. Wyjątek to mój teść, który dodatkkowo dostanie zegarek na rękę, bo ma imieniny i się składamy :) Ja też mam imieniny, więc jeden prezent już dostałam, a M chce mnie dziś na zakupki zabrać :rofl2:

A co do wózka dla lalek. Gabi ma taki -> wózek dla lalek NOSIDEŁKO POśCIEL wózki wózeczki (2854839614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (wersja rózowa) i jest bardzo zadowolona :) Plecam, bo jest masywny

Ostatnia edycja:
reklama
Persefona Wy majątek na prezenty wydaliście :szok::szok::szok:
Daj znak jak Remik będzie sobie dawał radę z tym autem sterowanym, zastanawiałam się niedawno czy Igi już dorósł do takiego typu zabawek:confused:

Igor tak jak już pisałam dostał od cioci kurtkę i matę wodną. DUŻA WODNA MATA TĘCZOWA KOLORY malowane wodą ATEST (2822153114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Od nas dostanie tablet (niestety nie ten co chciałam ale skoro z matki doopa to jest jaki jest) DUŻY Edukacyjny Dotykowy LCD Tablet PAD PL - ANG / (2801364353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i zdecydowaliśmy się jednak na skoczka. Chodzi podskakuje więc może i tym się będzie bawił KONIK SKOCZEK PIŁKA DO SKAKANIA MEGA WYBÓR +POMPKA (2741423241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (zebre wybraliśmy)
Od chrzestnych Igi dostanie narzędzia MAJSTERKOWANIE, NARZĘDZIA ZESTAW, ŚWIATŁO, DZWIEK (2854379779) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie koniecznie taki sam zestaw bo było ich sporo,ale z tego samego stylu:)
A co jeszcze dostanie to nie wiem,choć nie liczę że dziadkowie jedni albo drudzy się wykażą w tej kwestii
:-(

Do góry