reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Kamcia- super ta kolęda jutro pokaże ją mojemu szkrabowi , ogólnie właśnie fajnie jak sa śpiewane tak radośnie a nie takie wyjce i przeciągania ble

reklama
A pokupywałyście już prezenty??? Bo ja chciałabym mieć chociaż już część z głowy, ale jak zwykle czekam za funduszami-mój mąż ma mieć bony świąteczne. I kurcze znowu będziemy latać na ostatnią chwilę za prezentami,a mnie to irytuje, bo część już przebrane i czasu mało... Poza tym on nie lubi robić zakupów,więc wiecie same jak to jest, gdy wybieram bluzkę dla siostry, a on mi sterczy z kwaśną minę i pyta: długo jeszcze? ile można się zastanawiać? Wrrrrr jak sobie pomyślę to już mnie skręca:wściekła/y:

my już mamy wszystko :)

jaś - stolik interaktywny, i klocki takie bardzo duże.

teściowie - masażer wodny do stóp i taki but rozgrzewający i masujący ( mają po prawie 70 lat więc takie bajery będą dla nich super) zresztą sama cieszę się na ten masażer bąbelkowy stóp . :)

a my sobie kupiliśmy kamerę, i na nią tylko czekamy :)))

dla jasia mamy już zamówiony strój małego mikołaja :))) ehh będzie cudnie wyglądać nasz mały mikołaj.

My już mamy prawie wszystko kupione całe szczęście , ale prawie wszystko przez alegro bo mój mąż nie nawidzi latania po sklepach :-( a ja wręcz przeciwnie no ale w tym roku odpuszczamu mu i nie przekomarzałam się z nim no i to jego kochanie te tłumy w sklepach i wogole latanie to teraz nie dla ciebie :/

yra nie wiem czy ta kamera wam się aż tak przyda.. ja kupiłam ostatnio mojemu na urodziny ,.. no i chyab ze 3 razy jej użył.. a tak to używamy kamerki w aparacie bo jest super:sorry2: i wygodna:tak:
i żałuję że nie kupiłam w tej cenie czegoś innego:-(

reklama
a ja właśnie filmuję małego przede wszystkim aparatem, mam filmików tyle że głowa mała, a jakość kiepska, jak jest ciemno to słabo widać i jestem strasznie niezadowolona, Vi myślę że to kwestia tego kto jak do kamery podchodzi, sama wiem ile używam opcji filmowania w aparacie, wiem że nam się przyda , tak samo z komórką, ja nie chce byle jakich filmików, tylko naprawdę dobrej jakości , a nie jakieś szmery, itp.

może twój nie lubi filmować, mój i ja dużo filmujemy, uwieńczamy chwile jasia, jego rozwój, jego pierwsze dni jak był mały ,

no a pozatym dobra kamera to nie taki mały wydatek a my zawsze podejmujemy przemyślane decyzje, więc napewno nie kupimy i nie rzucę w kąt . tylko będę na maksa używać. tym bardziej jak drugie maleństwo w drodze. pamiątka na całe życie. sama bym taką chciała mieć.

a pozatym to nasz prezent gwiazdkowy i nasza radocha :) więc czy nam się przyda czy nie to już nasza sprawa no nie :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry