reklama
Dobre z tym garnuszkiem
A ja jeszcze nie wiem co kupic Oskarkowi (najbardziej lubi bawic sie butelka z woda, kolorowym pustym kubkiem i odginac dywan na jego koncach i probujac go zjesc... ), moje dziecko nie ma wygorowanych wymagan, kolorowe zabawki go nie ruszaja...
A ja jeszcze nie wiem co kupic Oskarkowi (najbardziej lubi bawic sie butelka z woda, kolorowym pustym kubkiem i odginac dywan na jego koncach i probujac go zjesc... ), moje dziecko nie ma wygorowanych wymagan, kolorowe zabawki go nie ruszaja...
Bubbles
Fanka BB :)
Hehehehe, no wlasnie skojarzenie jest typowe chyba, bo tez pomyslalam o takim garnuszku swoja droga smiesznie to nazwali a zabawka fajna
A tak w ogole to u nas jak u Karolki, najlepsze zabawki to papier, kartoniki po soku, albo moj wlasny kubek (Filciu az sie trzesie do niego )
A tak w ogole to u nas jak u Karolki, najlepsze zabawki to papier, kartoniki po soku, albo moj wlasny kubek (Filciu az sie trzesie do niego )
karolq8
my za tydzien
bra00721
joluś w tygodniu napewno kupimy, bo my co roku mamy świeżą i byc może w weekend ubierzemy już się nie moge doczekać. w piatek moja psiapsióła specjalnie bierze urlop i przyjeżdża do nas, aby piec pierniczki no a u malutkiej jej malutka choinka jest ubrana, cieszy się z tych kolorowych lampek jak nie wiem co zreszta mamusia tez również a u ciebie?
Ja to mam taką malutką już ubraną - stoi jeszcze w piwnicy. Ja to nie mam tu miejsca na dużą choinkę. Dzisiaj będąc na spacerze widziałam w kwiaciarni fajne małe choineczki i zastanawiam się nad zmianą ale jeszcze się zobaczy. Pytam o te choinki bo już tylko dwa tygodnie do świat a jeszcze żadna się nie chwaliła swoim drzewkiem.
Muszę się wam przyznać że wogóle nie czuję klimatu świąt. Nie lubię śniegu, ale jakoś teraz mi go brakuje i nawet sklepy nie są jakoś zbytnio przyozdobione w tym roku
Muszę się wam przyznać że wogóle nie czuję klimatu świąt. Nie lubię śniegu, ale jakoś teraz mi go brakuje i nawet sklepy nie są jakoś zbytnio przyozdobione w tym roku
bra00721
to prawda wyjrzalam dzis przez okno i jakos trudno mi się nastawic, że za dwa tygodnie święta... jednak jak byłyśmy dziećmi, inaczej one wyglądały... pamiętam jak jeszcze w listopadzie, na wszystkich świętych trzeba było grube kurtki ubierać bo było mroźno, kozaki bo był snieg. jak na święta było biało, tak jasno w nocy, eh... żal , że nasze dzieci widzą tego samego.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
My drzewko postawimy pewnie dzień, dwa przed wigilią, inaczej obsypie się do Świąt i tylko łysy kikut zostanie
Zdecydowałam się na tą ciuchcię z fiszerprajsa, jak się uda wylicytować to kupię a jak nie to stolik edukacyjny dla młodszych.
W naszym mieście jest świątecznie:-) Porobię jak nie zapomnę fotki, zobaczycie jak bardzo Ale dopiero zapach choinki i pierników nadaje prawdziwy klimat. A te Święta wyjątkowe, pierwszy raz u nas, pierwszy raz z dwójką dzieci, nawet brak śniegu nam nie dokucza :-)
Zuza 6 grudnia występowała na Mikołajki organizowane na "ryneczku", jako solistka, no jak tu nie czuć Świąt :-)
Zdecydowałam się na tą ciuchcię z fiszerprajsa, jak się uda wylicytować to kupię a jak nie to stolik edukacyjny dla młodszych.
W naszym mieście jest świątecznie:-) Porobię jak nie zapomnę fotki, zobaczycie jak bardzo Ale dopiero zapach choinki i pierników nadaje prawdziwy klimat. A te Święta wyjątkowe, pierwszy raz u nas, pierwszy raz z dwójką dzieci, nawet brak śniegu nam nie dokucza :-)
Zuza 6 grudnia występowała na Mikołajki organizowane na "ryneczku", jako solistka, no jak tu nie czuć Świąt :-)
Podziel się: